Friday, 23 October 2020 16:38

SOEN: "Antagonist" (νέο κομμάτι&lyric video) - Λεπτομέρειες για το νέο δίσκο

Written by 
    SOEN: "Antagonist" (νέο κομμάτι&lyric video) - Λεπτομέρειες για το νέο δίσκο

    Οι Σουηδοί Soen είναι έτοιμοι να κυκλοφορήσουν τον πέμπτο δίσκο τους "Imperial".

    Το άλμπουμ θα κυκλοφορήσει στις 29 Ιανουαρίου το 2021 μέσω της Silver Lining Music.

    Μάλιστα, στη δημοσιότητα δόθηκε το πρώτο single το οποίο τιτλοφορείται "Antagonist" και συνοδεύεται από ένα πολύ ιδιαίτερο -και πιο επίκαιρο από ποτέ- lyric video.

    Το video είναι σε σκηνοθεσία του Zev Deans, το μακιγιάζ και τα σπέσιαλ εφέ έγιναν από την Beatrice Sniper, ενώ στο video πρωταγωνιστεί ο Brendan McGowan.

    «Στη ζωή μου προσπαθώ να είμαι όσο πιο αληθινός γίνεται. Ωστόσο, πιστεύω ότι η μουσική και οι Soen είναι το μόνο μέρος που νιώθω πραγματικά ο εαυτός μου» αναφέρει ο ντράμερ της μπάντας, Martin Lopez.

    Ενώ προσθέτει πως «όταν είσαι σπίτι, φτιάχνεις μουσική και γράφεις στίχους, τότε είναι η στιγμή που πραγματικά εκφράζεσαι, χωρίς να σε κρίνει κανείς και με απόλυτη ελευθερία».

    Αναφερόμενος στη δύσκολη περίοδο που διανύει ο πλανήτης ο Lopez αναφέρει πως ήταν «απαίσιο» το ότι δεν μπορούσαν να κάνουν συναυλίες, αλλά ταυτοχρόνως τους βοήθησε να δημιουργήσουν τον επερχόμενο δίσκο, καθώς είχαν περισσότερο χρόνο.

    Τέλος, υπογραμμίζει ότι «πάντα θα είμαστε ένα συγκρότημα που έχει τη θέληση να παλέψει για την ελευθερία και για όλα τα σημαντικά πράγματα στη ζωή».

    Την παραγωγή του δίσκου ανέλαβε ο Iñaki Marconi, ενώ τη μίξη και το mastering ο Kane Churko (Ozzy Osbourne, Bob Dylan).

    "Imperial" tracklisting

    1. Lumerian
    2. Deceiver
    3. Monarch
    4. Illusion
    5. Antagonist
    6. Modesty
    7. Dissident
    8. Fortune