Monday, 05 February 2018 15:19

CHAOSTAR: "Stones and Dust" (νέο τραγούδι)

Written by 
    CHAOSTAR: "Stones and Dust" (νέο τραγούδι)

    Στις 23 Μαρτίου κυκλοφορεί μέσω της Season of Mist ο νέος, 6ος full length δίσκος των Chaostar, του project που δημιούργησε ο Χρήστος Αντωνίου, κιθαρίστας των Septicflesh.

    Το album έχει τον τίτλο "The Undivided Light" και εδώ μπορείτε να πάρετε μια πρώτη γεύση με το ατμοσφαιρικό "Stones and Dust":

    Αναφορικά με το τραγούδι, η εκπληκτική τραγουδίστρια, Ανδρονίκη Σκουλά δήλωσε: «Αγαπημένοι μας, με μεγάλη χαρά ανακοινώνουμε την κυκλοφορία του "Shadows and Dust", του πρώτου κομματιού από τον επερχόμενο δίσκο μας, "The Undivided Light". Κάθε ευλογημένη αξία σ' αυτό τον κόσμο μεγαλώνει και πολλαπλασιάζεται όταν τη μοιραζόμαστε και δεν την περιορίζουμε. Όπως η σοφία, η γνώση και η υπομονή, το ίδιο το φως μπορεί να γεμίσει ένα δωμάτιο αλλά όταν διαιρείται μπορεί να φωτίσει ολόκληρη την ανθρωπότητα».

    «Αυτή η άποψη ενέπνευσε τη δημιουργία του νέου δίσκου των Chaostar. Η ύπαρξή μας οφείλεται σε σκόνη που σχηματίζεται σε σταθερά πέτρινα σχήματα τα οποία περιμένουν να επιστρέψουν ξανά στη σκόνη και τελικά στην απελευθερωμένη κατάσταση του χρόνου, του φωτός και του χώρου.»

    Εδώ και το εξώφυλλο, που είναι μια φωτογραφία του Λάμπρου Μέντζου: