Thursday, 05 September 2019 09:33

THIS.IS.HAMMER.417 - ΣΕΠΤΕΜΒΡIOΣ 2019

Written by 
    THIS.IS.HAMMER.417 - ΣΕΠΤΕΜΒΡIOΣ 2019

    Venomous Maximus

    Στο μυαλό του Mikael Åkerfeldt. Ο εγκέφαλος των Opeth ανοίγει τα χαρτιά του στο METAL HAMMER Σεπτεμβρίου σε μία μεγάλη, αποκλειστική συνέντευξη για τη νέα, εκπληκτική αλλά και αινιγματική δουλειά των Σουηδών, “In Cauda Venenum”. Γιατί επέλεξαν να κάνουν για πρώτη φορά ένα δίσκο τόσο στα αγγλικά όσο και στα σουηδικά; Yπάρχει κάποια καλά κρυμμένη ιστορία πίσω από τους στίχους; Γιατί νιώθει κάθε νέο album ως το τελευταίο του; Ποια τα συναισθήματά του για το θάνατο του Γιάννη Σπάθα των Socrates; Οι απαντήσεις στο χαρτί.

    Πέντε χρόνια μετά το σοκ που προκάλεσε το “Riza” στο σύνολο της ελληνικής μουσικής σκηνής, οι Villagers of Ioannina City ανοίγουν το καινούργιο τους γενναίο κεφάλαιο με το progressive έπος του τιτλοφορείται “Age of Aquarius”. To συγκρότημα με αυτή τη μεγάλη συνέντευξη και αυτό το album, ουσιαστικά επανασυστήνεται στο κοινό που θα εκπλαγεί γι’ αυτό που θα ακούσει. Πολλά ερωτήματα απαντώνται εδώ σχετικά τους VIC, καθώς προετοιμαζόμαστε για τη μεγάλη συναυλία τους στο Θέατρο Βράχων στον Βύρωνα την Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου.

    Σε άλλα σημαντικά θέματα που φιλοξενούμε στο καινούργιο τεύχος του METAL HAMMER, ακούμε και αναλύουμε τις πολυαναμενόμενες φρέσκες δουλειές των Slipknot και Tool, κάνουμε ένα rewind στην καριέρα των τελευταίων με 10 τραγούδια που την όρισαν, συζητάμε με τον αινιγματικό Eric Clayton των Saviour Machine για το ιστορικό πρώτο τους album σε μία σπάνια εξομολόγηση, ο Ihsahn μιλάει για αγαπημένους δίσκους και ο Silenoz των Dimmu Borgir για συναυλίες στη νέα μας στήλη All the World’s a Stage, ενώ διαβάζουμε και απολαυστικές συνεντεύξεις από τους Atlantean Kodex, Cult of Luna, Sacred Reich, Ηate, Gaahl, Domination Inc., Destruction και Crypt Sermon, μεταξύ πολλών άλλων, σχετικά με τις νέες τους δουλειές που βαράνε αλύπητα τα ηχεία μας αυτόν τον καιρό. Πολύ ωραία μπήκε η σεζόν!

    Πιο αναλυτικά, στο τεύχος Σεπτεμβρίου του METAL HAMMER θα βρείτε:

    ΘΕΜΑΤΑ

    Opeth, Villagers of Ioannina City, Tool, Atlantean Kodex, Sacred Reich, Domination Inc., Crypt Sermon, Destruction, Black Star Riders, Night Resident, Dendrites, Obzerv

    PAST TENSE TO FUTURE TENSE

    Saviour Machine “Saviour Machine I”

    TEN TON HAMMER

    Ihsahn

    THE MAGICIAN’S BIRTHDAY

    Dave Mustaine

    ALL THE WORLD’S A STAGE (ΝΕΑ ΣΤΗΛΗ)

    Silenoz (Dimmu Borgir)

    ROOTS ‘N’ BRANCHES

    Rainbow “Rising”

    SIGN OF THE HAMMER BE MY GUIDE

    Uriah Heep

    STAGE HAMMER

    Graspop Metal Meeting, Metallica (Bερολίνο), Prophets of Rage, Dead Can Dance, Loreena McKennitt, New Long Fest, King Crimson (Περούτζια, Ιταλία), Monuments - Scar of the Sun Latin America tour report, Voivod, Midnight, Οver the Wall festival

    HORROR

    Cult of Luna, Gaahls Wyrd, Hate, Full of Hell



    AΦΙΣΕΣ

    SLAYER LIVE IN ATHENS 2019 / GOJIRA “From Mars to Sirius”