Friday, 14 February 2020 12:05

DEMONS & WIZARDS: "Wolves in Winter" (νέο video-clip)

Written by 
    DEMONS & WIZARDS: "Wolves in Winter" (νέο video-clip)

    Ο Φεβρουάριος των Λύκων… Οι Demons & Wizards, το side project των αγαπημένων Hansi Kürsch (Blind Guardian) και Jon Schaffer (Iced Earth) βρίσκεται στην τελική ευθεία για την κυκλοφορία του καινούριου πολυαναμενόμενου album τους.



    Ο δίσκος έχει τίτλο “III” και θα βρεθεί στα δισκάδικα στις 21 Φεβρουαρίου μέσω της Century Media. Τους δύο μουσικούς πλαισιώνουν για τις ηχογραφήσεις ο Jake Dreyer, lead κιθαρίστας των Iced Earth και των Witherfall, ο Brent Smedley, drummer των Iced Earth και ο Ruben Drake, μπασίστας των Purgatory, ενώ συνεισφέρει στις κιθάρες και ο θρυλικός παραγωγός Jim Morris των Morrisound Studios.

    Ο Jon Schaffer δήλωσε χαρακτηριστικά: «Είμαστε ενθουσιασμένοι που κυκλοφορούμε άλλο ένα album των Demons & Wizards μετά από τόσα χρόνια. Νιώθω πως συγκεντρώσαμε πραγματικά ξεχωριστό υλικό και ανυπομονώ να ακούσω τη γνώμη των fans. Είμαι περήφανος για τον δίσκο. Είναι αναμφίβολα ένα επικό ταξίδι.»

    Ο Hansi Kürsch προσέθεσε τα εξής: «Το 2019 ήταν μια συναρπαστική χρονιά για τους Demons & Wizards γενικότερα. Καταφέραμε πολλά. Το τρίτο μας album είναι σίγουρα το αποκορύφωμα της πορείας μας. Να με θυμηθείτε, θα λατρέψετε τον δίσκο.»



    Τracklisting:

    1. Diabolic
    2. Invincible
    3. Wolves in Winter
    4. Final Warning
    5. Timeless Spirit
    6. Dark Side of Her Majesty
    7. Midas Disease
    8. New Dawn
    9. Universal Truth
    10. Split
    11. Children of Cain

    Εδώ μπορείτε να δείτε και να ακούσετε το καινούριο videoclip των Demons & Wizards "Wolves in Winter".

    Εδώ μπορείτε να δείτε πρώτο videoclip που εμφάνισε το σχήμα για τον επερχόμενο δίσκο, το “Diabolic”:

    Επίσης εδώ μπορείτε να ακούσετε και το καινούριο τους τραγούδι "Midas Disease".