Monday, 27 September 2021 20:42

UPDATE JUDAS PRIEST: Νοσηλεύεται ο Richie Faulkner με σοβαρό πρόβλημα στην καρδιά

Written by 
    UPDATE JUDAS PRIEST: Νοσηλεύεται ο Richie Faulkner με σοβαρό πρόβλημα στην καρδιά

    Ανησυχητικά είναι τα νέα από το στρατόπεδο των Judas Priest. Πριν από λίγες ώρες το εμβληματικό συγκρότημα από την Αγγλία, εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία αναφέρει πως αναβάλει την υπόλοιπη περιοδεία του στις Η.Π.Α. αφού ο κιθαρίστας τους Richie Faulkner βρίσκεται στο νοσοκομείο με σοβαρό πρόβλημα στην καρδιά.

    Η ανακοίνωση των Judas Priest λέει τα εξής:

    «Με μεγάλη μας λύπη πρέπει να αναβάλλουμε την υπόλοιπη περιοδεία μας στις ΗΠΑ - ο Richie έχει σοβαρά προβλήματα υγείας με την καρδιά του τα οποία τον οδήγησαν στο νοσοκομείο όπου νοσηλεύεται - εν τω μεταξύ όλοι του στέλνουμε την αγάπη μας και του ευχόμαστε γρήγορη ανάρρωση... Μόλις έχουμε οποιεσδήποτε ενημερώσεις από τους γιατρούς του για το πότε μπορούμε να ξαναπρογραμματίσουμε τις ημερομηνίες της περιοδείας, θα τις ανακοινώσουμε - τα εισιτήρια θα ισχύουν.
    Judas Priest 27 Σεπτεμβρίου 2021»

    Θυμίζουμε ότι ο ταλαντούχος Richie Faulkner είναι μόλις 41 χρονών και αντικατέστησε το 2011 τον K. K. Downing στο σχήμα. Ολόθερμα του ευχόμαστε ταχεία ανάρρωση και γρήγορα να επιστρέψει στην καθημερινότητα του και στο συγκρότημα.

    Update: Με νέα δήλωση από την πλευρά των Judas Priest μαθαίνουμε τα εξής: «η κατάσταση του είναι σταθερή και ξεκουράζεται μετά από εκτεταμένη επέμβαση στη καρδιά».