Wednesday, 31 May 2023 17:02

ΤΗΙS.IS.HAMMER.462: Τεύχος Ιουνίου We Destroy issue

Written by 
    ΤΗΙS.IS.HAMMER.462: Τεύχος Ιουνίου We Destroy issue

    Ιούνιος - We Destroy issue! Είσοδος στο καλοκαίρι σημαίνει, θριαμβευτική είσοδος στις μεγάλες συναυλίες! Σε αυτή την κατεύθυνση κινούμαστε! Με τον αρματωμένο στόλο των Vikings AMON AMARTH να προσαράζει στις ακτές της Πλατείας Νερού και τους αειθαλείς σημαιοφόρους του thrash metal KREATOR να στέκονται δίπλα τους στα εξώφυλλα του τεύχους. Έτοιμα και τα δυο καταπληκτικά σχήματα να προκαλέσουν Σοκ και Δέος με το πέρασμα τους από την χώρα μας! Μας το λένε στις αποκλειστικές συνεντεύξεις που φιλοξενούμε στις σελίδες του εντύπου. Και κάθε άλλο παρά εδώ τελειώνουν τα περιεχόμενα του τεύχους που αφορούν όλα εκείνα που θα ζήσουμε το καλοκαίρι… Πολλές οι μεγάλες συναυλίες, πολλές και οι αντίστοιχες σελίδες μας τον Ιούνιο που μας βάζουν στο κλίμα! Αν θέλετε να μάθετε τα σημεία διανομής του τεύχους, τηλεφωνήστε στο 210-4820033 ή στείλτε μήνυμα στη σελίδα μας στο Facebook και θα σας ενημερώσουμε για το πού υπάρχει διαθέσιμο. Επίσης το τεύχος μπορείτε να το αποκτήσετε κάνοντας παραγγελία ΕΔΩ.

    AMON AMARTH ΑΠΟ ΤΟΝ ΒΑΣΙΛΗ ΜΑΖΑΡΗ: AMON AMARTH και συναυλίες πάνε χεράκι-χεράκι. Από το ξεκίνηµά της φαινόταν πως αυτή η µπάντα θα µπορούσε να πάει τα shows της σε άλλο επίπεδο, κάτι που µέσα στα χρόνια έκανε µε σκληρή δουλειά και αφοσίωση, χτίζοντας βήµα-βήµα το κάθε τι που παρουσιάζει live και πώς το παρουσιάζει ώστε ο ακροατής να φύγει µε την ικανοποίηση µίας άψογης οπτικοακουστικής εµπειρίας. Η µεγαλύτερη εµφάνιση έως σήµερα των Σουηδών στη χώρα µας θα πραγµατοποιηθεί στα πλαίσια του Release Athens, την Τετάρτη 28 Ιουνίου, και µαζί τους θα βρίσκονται οι Kreator, οι Heaven Shall Burn και οι Bleed from Within. Γι’ αυτόν τον λόγο, το Hammer άρπαξε την ευκαιρία και συνοµίλησε για άλλη µία φορά µε τον µπροστάρη των αγαπηµένων µας Vikings, JOHAN HEGG, για… “all things live”.

    KREATOR ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΑΡΚΟ ΣΑΚΕΛΛΑΡΙΟΥ: Οι KREATOR έρχονται στις 28 Ιουνίου στο Release Athens έχοντας στις αποσκευές τους ένα πολύ δυνατό πρόσφατο album αλλά και ένα οπλοστάσιο γεµάτο µε µία από τις πιο εντυπωσιακές thrash δισκογραφίες. Ο ιθύνων νους της µπάντας, MILLE PETROZZA, επιβιβάζεται µαζί µε το Metal Hammer σε µία µηχανή του χρόνου και θυµάται ιστορίες και λεπτοµέρειες από ορισµένα σηµαντικά albums που χαρακτήρισαν την ιστορία του group.

     ΑΦΙΕΡΩΜΑ SHOW MUST GO ON - SONGS WE WANT TO HEAR, ΠΡΟΛΟΓΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΩΣΤΑ ΧΡΟΝΟΠΟΥΛΟ: Τι σηµαίνει καλοκαίρι για τον πλανήτη metal; Μεγάλες συναυλίες και festivals σε τεράστιες σκηνές µε φώτα και pyro που θα αστράφτουν τη νύχτα. Καταπληκτικές µουσικάρες που θα µας ανατινάξουν το µυαλό. Παρέες που θα δώσουµε ραντεβού µαζί τους, εκεί µωρέ αριστερά όπως βλέπεις τη σκηνή. Φίλους που θα βγάλουµε φωτογραφίες κάνοντας µε τα δάκτυλα ό,τι µας έµαθε ο θεός Ronnie, στην τοποθεσία #heavymetalismystory. Κόκαλα που θα πονάνε την επόµενη µέρα αλλά σιγά και τι να λέει αυτό, είµαστε παρόντες σε ηµέρες που χαράζονται για πάντα στη µνήµη µας. Μπόλικες κρύες µπίρες και ποτά για να δροσίζουµε το λαρύγγι µας καθώς θα βραχνιάζουµε ουρλιάζοντας στίχους απ’ τα αγαπηµένα µας τραγούδια!

    Σε αυτήν την εποχή µάς έβαλε ο Ιούνιος και γνωρίζουµε πως µας επιφυλάσσει συγκλονιστικές εµπειρίες! Είµαστε έτοιµοι και γουστάρουµε να τις ζήσουµε! Γι’ αυτό οι επόµενες σελίδες του Metal Hammer µάς πάνε στην πρώτη σειρά στο κάγκελο στην Πλατεία Νερού, στις εγκαταστάσεις του Ολυµπιακού Σταδίου και στο Terra Vibe τραγουδώντας µας όλα εκείνα τα τροµερά τραγούδια που θέλουµε να ακούσουµε από τις µπαντάρες που θα οργώσουν το συναυλιακό σανίδι! Να ξεφαντώσετε, να διασκεδάσετε µε όλη σας την ψυχή, να προσέχετε πάντα ο ένας τον άλλον και να πάτε καλά διαβασµένοι γιατί αυτοί είµαστε! WE SHALL DESTROY! ONWARDS, BOYZ AND GRRRLZ!

    DEEP PURPLE ΑΠΟ ΤΟΝ ΝΙΚΟ ΤΡΑΓΑΚΗ: Υπάρχουν φορές που καταχραζόµαστε όρους όπως «µύθος» και «θρύλος» προσπαθώντας να περιγράψουµε κάποιον αγαπηµένο µας µουσικό µε µεγάλη ιστορία και επιρροή από πίσω του, και τις περισσότερες φορές -µε τον γράφοντα ως πρώτο κατηγορούµενο- υπερβάλλουµε. Όταν, όµως, έχεις στην άλλη άκρη της τηλεφωνικής γραµµής τον IAN GILLAN, ακόµα κι αυτές οι περιγραφές ωχριούν. Ένας άνθρωπος, µία µπάντα, πολλές ιστορίες, τόσες πολλές που χρειαζόµαστε 18 µέρες και όχι τα διαθέσιµα 18 λεπτά για αυτήν τη συνέντευξη. Ειδικά αν ο εµβληµατικός, 77χρονος τραγουδιστής έχει όρεξη µικρού παιδιού και δεν βλέπει την ώρα να επιστρέψει στο studio αλλά και στον δρόµο µε τους DEEP PURPLE, σε µία περιοδεία που περνά από τo Terra Vibe της Μαλακάσας στο πλαίσιο του Rockwave festival την Παρασκευή 7 Ιουλίου.

    RONNIE ROMERO ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΝΔΡΟΝΙΚΟ ΣΑΡΛΑΚΗ: Μια πλούσια προσωπικότητα γεµάτη ιστορίες και αναµνήσεις να σου διηγηθεί από τα όσα αναρίθµητα έχει ασχοληθεί στο παρελθόν, µε µεγάλη µάλιστα επιτυχία. Αλλά και ένας εξαιρετικός τραγουδιστής, ο οποίος φέρνει στο σήµερα τις µεγαλύτερες επιτυχίες των Queen, µε τον δικό του µοναδικό τρόπο. Ο λόγος για τον RONNIE ROMERO, φωνή των σύγχρονων Rainbow µεταξύ άλλων, τον οποίο θα απολαύσουµε στις 11 Ιουνίου στο Θέατρο Πέτρας µέσω του ιδιαίτερα ενδιαφέροντος QUEEN CLASSICS SHOW.

     ELEGANT WEAPONS ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟ: Supergroup µε λόγο ύπαρξης και ντεµπούτο-δυναµίτη οι ELEGANT WEAPONS! Όλοι τους µουσικοί µε σηµαντικές διαδροµές, κι όµως στο ντεµπούτο “HORNS FOR A HALO” δείχνουν να έχουν βάλει τον καλύτερο εαυτό τους. Εξαιρετική αφορµή λοιπόν για µια ενδιαφέρουσα κουβέντα µε τον εµπνευστή και πρωταγωνιστή του project. Tον υπέροχο highlander RICHIE FAULKNER που µας µίλησε για το νέο του εγχείρηµα και µας άνοιξε τρελά την όρεξη για τον καινούργιο δίσκο των Judas Priest!

    WYTCH HAZEL ΑΠΟ ΤΟΝ ΝΙΚΟ ΤΡΑΓΑΚΗ: Μπορεί ο Διάολος να έχει όλη την καλή µουσική, αλλά σε περιπτώσεις όπως οι WYTCH HAZEL κάνουµε την εξαίρεση. Το βρετανικό συγκρότηµα που συγκλόνισε µε το “III: Pentecost” προχωρά στη φυσική συνέχειά του “IV: SACRAMENT” και το ξεδίπλωµα της σκέψης του αρχηγού COLIN HENDRA επιβεβαιώνει πολλούς από τους λόγους που αυτό το group ξεχωρίζει τα τελευταία χρόνια. Τη στιγµή που γράφονται αυτές οι λέξεις, φηµολογείται έντονα η παρθενική τους εµφάνιση στη χώρα µας εντός του 2023...

    METAL HAMMER ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ - ΘΕΜΑΤΑ: AMON AMARTH, KREATOR, ΑΦΙΕΡΩΜΑ: ΤΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΑΚΟΥΣΟΥΜΕ ΣΤΑ ΜΕΓΑΛΑ FESTIVALS ΤΟΥ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΟΥ, DEEP PURPLE, THE OCEAN, RONNIE ROMERO, WYTCH HAZEL, ELEGANT WEAPONS, GLORYHAMMER, HORIZON’S END, SATURNUS, RAY ALDER, NOVA TWINS, MOVE THE SUN, SHADOW OF NYX

    MONIMEΣ ΣΤΗΛΕΣ: ΗΑΜΜΕRING THE WORLD, LOUD FROM PLANET METAL, WHAT TOMORROW KNOWS: Roadwolf, PROTOMETAL: Granicus, CELLEBRATION DAY: Paradise Lost “Draconian Times”, PAST TENSE TO FUTURE TENSE: Saxon “Wheels of Steel”, STAGE HAMMER: Metallica, Kamelot, Watain, Crowbar, Up The Hammers κ.ά, HELLENIC ASSAULT, SUB-TERRA, JUDGEMENT DAY, I AM I: Jonas Renkse (Katatonia, Bloodbath)

    PAST TENSE TO FUTURE TENSE: SAXON “WHEELS OF STEEL” ΑΠΟ ΤΟΝ ΝΙΚΟ ΤΡΑΓΑΚΗ: Οι heavy metal συναυλίες έχουν κάποιες σταθερές αναλλοίωτες στον χρόνο. Οι SAXON υπό οποιαδήποτε συνθήκη είναι µία από αυτές. Ενόσω ετοιµάζονται να ξεκινήσουν τη νέα τους καλοκαιρινή περιοδεία από την Ελλάδα και το Rockwave festival την Παρασκευή 7 Ιουλίου παίζοντας µε τους ήρωές τους Deep Purple, o αειθαλής µπροστάρης του συγκροτήµατος, BIFF BYFORD, ταξιδεύει µε το Metal Hammer στα τέλη των ‘70s µε αρχές ‘80s, όταν οι Σάξονες καβάλα στις µηχανές τους ηγούνταν του ανανεωτικού κινήµατος NWOBHM στη Γηραιά Αλβιώνα κάνοντας ένα σερί συγκλονιστικών δίσκων που καθόρισαν την καριέρα τους. Ένα από αυτά ονοµάζεται “WHEELS OF STEEL”.

    HORROR: ALLOCHIRIA, ASCENDING OLYMPUS, AFTERMATH, VOMITORY

    ALLOCHIRIA ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΕΩΝΙΔΑ ΑΡΒΑΝΙΤΗ: Κάποιοι περιµέναµε τον τρίτο δίσκο των ALLOCHIRIA µε µεγάλη αγωνία - όχι µόνο γιατί πέρασαν έξι χρόνια από τον δεύτερο, αλλά γιατί ξέρουµε την ξεχωριστή τους αξία και λάµψη µέσα στο post metal σύµπαν. Αυτό που µπορεί να µην περιµέναµε ήταν η δύναµη και η αποφασιστικότητα µε την οποία µας χτύπησε το “COMMOTION”, δείχνοντας ότι το συγκρότηµα θέλει να πάει πιο µακριά, να φωνάξει πιο δυνατά. Ο drummer ΣΤΕΦΑΝΟΣ κι η τραγουδίστρια ΕΙΡΗΝΗ πάντως δεν φωνάζουν όταν συζητάνε για τη ζωή και τη µουσική τους. Η συγκρότηση και η ποιότητά τους ως άνθρωποι είναι τέτοια που σου επιτρέπει να κάνεις συζητήσεις µε νόηµα και ουσία. Και απλότητα. Ό,τι ακριβώς περιµένεις να βρεις στη µουσική τους.

    ΓΙΓΑΝΤΟΑΦΙΣΕΣ – Ο ΣΤΟΛΟΣ ΜΑΣ: RUNNING WILD – SAVATAGE

    WE DESTROY ISSUE! ΜΗΝ ΤΟ ΧΑΣΕΤΕ! Το τεύχος Ιουνίου είναι ο τρόπος για να μπούμε στο κλίμα των μεγάλων Festival και είναι φτιαγμένο από μελάνι, χαρτί και λέξεις που ακούγονται ΔΥΝΑΤΑ! Μπορείτε να το αποκτήσετε κάνοντας παραγγελία ΕΔΩ. Σας ευχαριστούμε που μας επιτρέπετε να βαδίζουμε δίπλα σας!