Wednesday, 11 October 2023 08:35

DIVINER: Νέο εξαιρετικό τραγούδι και videoclip "Mountains High"

Written by 
    DIVINER: Νέο εξαιρετικό τραγούδι και videoclip "Mountains High"

    Εγνωσμένης αξίας οι Αθηναίοι heavy metallers Diviner, από τους οποίους περιμένουμε καινούριο album τον Νοέμβριο. Το καινούριο τους videoclip έχει τον τίτλο "Mountains High". Ανυπομονούμε για τον επερχόμενο δίσκο!


    Ο νέος δίσκος του σχήματος θα έχει τον τίτλο “Avaton” και θα κυκλοφορήσει στις 10 Νοεμβρίου. Το Δελτίο Τύπου του σχήματος μας δίνει περισσότερες πληροφορίες.

    «Εμπνευσμένη σύνθεση τραγουδιών και ασυμβίβαστο heavy metal μεγαλείο με όλα τα στοιχεία ενός πραγματικού κλασικού. Δυνατό, μελωδικό, επικό, σκοτεινό, πνευματικό, ατμοσφαιρικό, έντονο, επιθετικό, ωμό και ετερόκλητο ταυτόχρονα. Εξαιρετική παραγωγή, δυναμικός ήχος, εξαιρετικοί στίχοι, εθιστικά riff, υπέροχες μελωδίες, πιασάρικα-ανθεμικά ρεφρέν, εντυπωσιακή δουλειά στην κιθάρα, αστρικά τύμπανα και μερικά από τα σπουδαιότερα, μεγαλειώδη και παθιασμένα φωνητικά που έχετε ακούσει ποτέ! Το AVATON είναι ένα διαχρονικό ταξίδι που κόβει την ανάσα από τον σκληρό δυστοπικό κόσμο, στα πιο βαθιά μας όνειρα, τον ανώτερο εαυτό μας, αναζητώντας τα αληθινά μυστικά της ζωής. Καλώς ήρθατε!»

    Εδώ μπορούμε να παρακολουθήσουμε το νέο videoclip για το τραγούδι "Mountains High".

    TRACK LIST:
    1. Avaton
    2. Mountains High
    3. Dancing In The Fire
    4. Cyberwar
    5. Waste No Time
    6. Nemesis
    7.Hope Will Rise
    8. Dominator
    9. Hall Of The Brave
    10. The Battle Of Marathon
    11. Dead New World (Bonus Track Included Only in the CD Edition)

    To "Avaton" θα κυκλοφορήσει στις 10 Νοεμβρίου από την Rock Of Angels Records και μπορείτε να κάνετε το pre-order του δίσκου ΕΔΩ.