Friday, 05 January 2024 08:43

ENEMY OF REALITY - AHERUSIA - LAZY MAN'S LOAD: Live στο Eightball (Vinyl Store Showcase II)

Written by 
    ENEMY OF REALITY - AHERUSIA - LAZY MAN'S LOAD: Live στο Eightball (Vinyl Store Showcase II)

    Τo vinylstore.gr ανεβάζει στη σκηνή του Eighball Club τρία εξαιρετικά συγκρoτήματα!

    VINYLSTORE LIVE SHOWCASE VOL 2
    Enemy of Reality, Aherusia, Lazy Man's Load
    Σάββατο 20 Ιανουαρίου
    Eightball Club (Πίνδου 1, Λαδάδικα)
     

    Μετά από 4 χρόνια παρέα σας, με συντροφιά την μουσική που αγαπάμε κι αφού γεμίσαμε τα ράφια σας με βινύλια, CDs και κάθε τι που ενσαρκώνει την αγάπη μας για τον σκληρό και τον εναλλακτικό ήχο -και όχι μόνο- είπαμε πως ήρθε η ώρα να το γιορτάσουμε!

    Για αυτόν ακριβώς τον λόγο, φέρνουμε στην Θεσσαλονίκη 3 μπάντες με τις οποίες συνεργαζόμαστε και οργανώνουμε για εσάς μία επική συναυλιακή βραδιά στο αγαπημένο Eightball Club.

    Οι symphonic folk metallers Enemy of Reality κυκλοφόρησαν μέσα στο 2023, την τρίτη σε σειρά δισκογραφική τους δουλειά, το εξαιρετικό "Where Truth May Lie", ένα concept album παγκόσμιων προδιαγραφών, οι folk black metallers Aherusia, στο αποκορύφωμα των καλλιτεχνικών τους οργασμών και σε σταθερά ανοδική πορεία, έχουν δώσει στην δημοσιότητα, στα τέλη του 2022, το σπουδαιο "Bacchus ~ Epiphanies Of The Crazy God", ενώ οι stoner metallers Lazy Man's Load έχουν μόλις κυκλοφορήσει το κορυφαίο μέχρι στιγμής album τους "Saints Full Of Sin". Οι τρεις τους, ενώνουν δυνάμεις σε ένα ονειρικό line-up το Σάββατο 20 Ιανουαρίου, σε ένα event που θα μας βοηθήσει να υποδεχτούμε τη νέα συναυλιακή χρονιά με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

    DJ sets, πλούσια merchandise stands, διαγωνισμοί και άλλες εκπλήξεις, θα πλαισιώσουν το δεύτερο Vinylstore live showcase, θέτοντας τα θεμέλια για πολλά ακόμη παρόμοια που θα ακολουθήσουν στο μέλλον. Σας περιμένουμε!

    Τα εισιτήρια κοστίζουν 12€ (προπώληση) και 15€ (ταμείο).

    Εισιτήρια προπωλούνται μέσω του more.com και του δικτύου καταστημάτων του, όπως και στα The Nephilim Store (Πατριάρχου Ιωακείμ 17, Θεσσαλονίκη) και Mignon Caf? (Ι. Πασσαλίδη 132, Καλαμαριά).