Thursday, 11 January 2024 15:22

THERION: Support act στις συναυλίες σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη οι The Silent Wedding

Written by 
    THERION: Support act στις συναυλίες σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη οι The Silent Wedding

    Με ανυπομονησία περιμένουμε να παρακολουθήσουμε σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη τις συναυλίες των Therion στην χώρα. Στο ρόλο του support act και στις δύο συναυλίες, στο Fuzz Club στις 10 Φεβρουαρίου και στο Eightball Club, στις 11 Φεβρουαρίου, θα βρίσκεται μια από τις καλύτερες ελληνικές μπάντες στο σήμερα, οι The Silent Wedding.



    Αδιαμφισβήτητη η power / prog ποιότητα των The Silent Wedding μέσα στην διαδρομή του χρόνου, αλλά και η μοναδικότητα του χαρακτήρα τους! Με πολλά χιλιόμετρα στα live τους, θυμόμαστε τις καταπληκτικές επιδόσεις τους επί σκηνής ως support δίπλα στους Within Temptation, Fates Warning, Saxon και Iced Earth και είμαστε βέβαιοι πως και στις παρούσες συναυλίες με Therion, θα επικυρωθεί με ουσιαστικό τρόπο η αξία του εμπειρότατου σχήματος.

    Όσο για τους Therion με χαρά τους φιλοξενούμε στο τεύχος Ιανουαρίου που κυκλοφορεί, σε μια αποκλειστική συνέντευξη που μας βάζει στο σημερινό τους σύμπαν.

    Ο πρόλογος της συνέντευξής τους στο έντυπο λέει τα εξής: «To βιβλικό θηρίο αναδύεται για τρίτη φορά µέσα από τη θάλασσα και η όψη του προκαλεί δέος. Το Metal Hammer αψηφά τους κινδύνους και καλεί τον CHRISTOFER JOHNSSON των THERION να µας λύσει όλους τους γρίφους που µας ταλανίζουν, µε αφορµή το τρίτο µέρος της “LEVIATHAN” τριλογίας... O θρόνος του συµφωνικού metal δεν θα αλλάξει κάτοχο τόσο εύκολα»!