Friday, 23 February 2024 14:55

JUDAS PRIEST: Εδώ όλα τα τραγούδια που έχουν δημοσιοποιήσει από το επερχόμενο “Invincible Shield”

Written by 
    JUDAS PRIEST: Εδώ όλα τα τραγούδια που έχουν δημοσιοποιήσει από το επερχόμενο “Invincible Shield”

    Το νέο τραγούδι που δημοσιοποίησαν οι Judas Priest έχει τον τίτλο “The Serpent and the King” καθώς προ των πυλών είναι το νέο album των Metal Gods το οποίο θα κυκλοφορήσει στις 8 Μαρτίου. Στο τεύχος Φεβρουαρίου του Metal Hammer, έχουμε την χαρά να φιλοξενούμε μια ολοκληρωμένη προακρόαση του δίσκου και εδώ μπορείτε να ακούσετε όλα τα τραγούδια που έχουν δημοσιοποιήσει, μέχρι τώρα, από το επερχόμενο album.

     

    Στο τεύχος Φεβρουαρίου έχουμε την τιμή να φιλοξενούμε το θρυλικό σχήμα στο εξώφυλλο και στις μέσα σελίδες υπάρχει η μεγάλη αποκλειστική συνέντευξη που μας έδωσαν, η οποία ξεκινά με αυτόν τον πρόλογο:
    Οι JUDAS PRIEST επιστρέφουν µε το δέκατο ένατο studio album τους, “INVINCIBLE SHIELD”, και αυτό δίνει την ευκαιρία στο Metal Hammer να κάνει µία µεγάλη και αναλυτική κουβέντα µε τον άνθρωπο πίσω από το µικρόφωνο, τον αγαπηµένο µας Metal God. Εδώ ο ROB HALFORD µιλάει για το τι αντιπροσωπεύουν οι ολοκληρωµένοι δίσκοι, για τον εθισµό, για το πόσο δύσκολο ήταν να εκθέσει τον εαυτό του µέσα από τα βιβλία του, µας λέει την άποψή του για την «κουλτούρα της ακύρωσης», ενώ δεν παραλείπει να απαντήσει και σε αυτούς που πιστεύουν πως η φωνή του πλέον δηµιουργείται από τεχνητή νοηµοσύνη και όχι από το ιερό λαρύγγι του! Φυσικά, µαθαίνουµε και µερικές λεπτοµέρειες για την «αόρατη ασπίδα» που όλοι έχουµε µέσα µας και που µας προστατεύει όταν βρεθούµε σε µεγάλους κινδύνους. Ο λόγος σε έναν από τους πιο ευγενικούς, σπουδαίους και υπέροχους ανθρώπους που ζει και αναπνέει για το heavy metal και που µας κάνει να υπερηφανευόµαστε που µπλέξαµε µε αυτήν τη µουσική.

    Την συνέντευξη από την πλευρά του εντύπου πραγματοποίησε ο Βασίλης Μάζαρης, ενώ το καταπληκτικό artworj του εξώφυλλο του τεύχους σχεδίασε ο Γιαννης Τουσσας (Graphic No Jutsu).

    Εδώ ακούμε το καινούριο τους τραγούδι που έχει τον τίτλο “The Serpent and the King”.



    "Invincible Shield" track listing:

    01. Panic Attack
    02. The Serpent And The King
    03. Invincible Shield
    04. Devil In Disguise
    05. Gates Of Hell
    06. Crown Of Horns
    07. As God Is My Witness
    08. Trial By Fire
    09. Escape From Reality
    10. Sons Of Thunder
    11. Giants In The Sky

    Deluxe edition bonus tracks:

    12. Fight Of Your Life
    13. Vicious Circle
    14. The Lodger

    Το pre-order του δίσκου υπάρχει ΕΔΩ

    Τα τραγούδια που έχουν δημοσιοποιήσει από τον καινούριο δίσκο μέχρι τώρα, τα ακούμε εδώ.