Saturday, 13 April 2024 00:18

KERRY KING: “Residue” νέο videoclip από τον κιθαρίστα – ιδρυτή των Slayer

Written by 
    KERRY KING: “Residue” νέο videoclip από τον κιθαρίστα – ιδρυτή των Slayer

    Στο τεύχος Απριλίου έχουμε την τιμή να φιλοξενούμε μια πολυσέλιδη αποκλειστική συνέντευξη που πραγματοποιήσαμε με τον Kerry King, τον κιθαρίστα ιδρυτή των Slayer, μιας και ο δίσκος με το προσωπικό σχήμα του που έχει τον τίτλο “From Hell I Rise”, είναι προ των πυλών. Από αυτό το album, δημοσιοποίησε το videoclip για το τραγούδι “Residue”.

    Ο πρόλογος της εισαγωγής της συνέντευξης, μας βάζει στο πνεύμα για όσα μπορούμε να διαβάσουμε στο έντυπο:

    «Ο KERRY KING δεν είναι µόνο ένα δολοφονικό γρανάζι στην αιµατοβαµµένη µηχανή των Slayer. Είναι εκείνος που µαζί µε τον εκλιπόντα Jeff Hanneman, το 1981 δηµιούργησαν την τροµοκρατική υπερδύναµη των Slayer. Τέτοιας εµβέλειας metal περσόνα είναι και έτσι τον ζυγίζουµε στην ιστορία της µουσικής. Τώρα λοιπόν που είναι έτοιµος να εξαπολύσει τη δική του Κόλαση, επιστρέφοντας στη δισκογραφία µετά από 9 χρόνια µε τον προσωπικό του δίσκο “FROM HELL I RISE”, έχουµε κάθε λόγο να θέλουµε να µιλήσουµε µαζί του. Και το κάνουµε έχοντας την ψαρωτική µορφή στην άλλη άκρη της τηλεφωνικής γραµµής, καθώς έχει πολλά να πει και µέσα από το νέο album του, το οποίο, όπως µας εξοµολογείται, θα γινόταν ο επόµενος Slayer δίσκος αν οι συνθήκες ήταν διαφορετικές. Η παρακάτω κουβέντα περιέχει πολλές φορές τη λέξη “Slayer”, όµως δεν αναφέρεται η λέξη “reunion”. Όχι γιατί προσποιούµαστε πως αυτό δεν είναι το θέµα των ηµερών, αλλά γιατί η πλευρά του King δεν επιθυµούσε να συζητήσουµε περί αυτού. Σεβαστό. Σύντοµα θα συµβεί κι αυτό. Διάβασε αυτά που ακολουθούν και ίσως καταλάβεις πως αυτή η επιβλητική φιγούρα που ηγείται της πιο τροµακτικής µπάντας του κόσµου, δεν είναι όπως φαίνεται».

    Το σχήμα του King αποτελείται από τον drummer Paul Bostaph (Slayer), τον μπασίστα Kyle Sanders (Hellyeah), τον κιθαρίστα Phil Demmel (πρώην Machine Head) και τον Mark Osegueda των Death Angel στα φωνητικά.

    Εδώ βλέπουμε το πρώτο videoclip που δημοσιοποίησε για το τραγούδι “Residue”.

    Το “From Hell I Rise” θα κυκλοφορήσει στις 17 Μαΐου και αυτό είναι το tracklist του:

    01. Diablo
    02. Where I Reign
    03. Residue
    04. Idle Hands
    05. Trophies Of The Tyrant
    06. Crucifixation
    07. Tension
    08. Everything I Hate About You
    09. Toxic
    10. Two Fists
    11. Rage
    12. Shrapnel
    13. From Hell I Rise

    Εδώ ακούμε την κόλαση που εξαπολύει το νέο τραγούδι “Idle Hands”. Πολλά περισσότερα μπορείς να διαβάσεις από όσα ο ίδιος ο Kerry King μας είπε στην συνέντευξη του, στο τεύχος Απριλίου που κυκλοφορεί.