Tuesday, 18 February 2014 19:10

LACUNA COIL: "Die & Rise" (νέο τραγούδι)

Written by 

    Οι Ιταλοί Lacuna Coil είναι έτοιμοι να κυκλοφορήσουν το νέο, έβδομο κατά σειρά, studio album τους.

    Ο τίτλος θα είναι "Broken Crown Halo" και η κυκλοφορία του είναι προγραμματισμένη για τις 31 Μαρτίου.

    Το track listing του "Broken Crown Halo" είναι το εξής:

    01. Nothing Stands In Our Way
    02. Zombies
    03. Hostage To The Light
    04. Victims
    05. Die & Rise
    06. I Forgive (But I Won't Forget Your Name)
    07. Cybersleep
    08. Infection
    09. I Burn In You
    10. In The End I Feel Alive
    11. One Cold Day

    Παρακάτω μπορείτε να ακούσετε το νέο τους τραγούδι που έχει τον τίτλο " Die & Rise ".