Wednesday, 30 November 2016 11:25

TESTAMENT: Videos από την χτεσινή ισοπεδωτική συναυλία στην Αθήνα.

Written by 
    TESTAMENT: Videos από την χτεσινή ισοπεδωτική συναυλία στην Αθήνα.

    Χτες βράδυ, 29 Νοεμβρίου, οι θρύλοι του Bay Area thrash, Testament, με support τους δικούς μας Karma Violens και Convixion βρέθηκαν στην Αθήνα και το Gagarin 205 στη Λιοσίων, και όντας σε πολύ μεγάλα κέφια έδωσαν ένα εκπληκτικό live, που θα θυμόμαστε για καιρό.

    Setlist:

    01. Brotherhood of the Snake
    02. Rise Up
    03. The Pale King
    04. Disciples of the Watch
    05. The New Order
    06. Practice What You Preach
    07. Dark Roots of Earth
    08. Stronghold
    09. The Preacher
    10. Into the Pit
    11. Over the Wall
    12. D.N.R. (Do Not Resuscitate)
    13. 3 Days in Darkness
    14. Alone in the Dark
    15. More Than Meets the Eye
    16. The Formation of Damnation

    Η μπαντάρα από το Oakland παρουσιάστηκε σε μεγάλη φόρμα, ζώντας κυριολεκτικά μια 2η νιότη, και με ένα Dream Team line-up καθώς δίπλα στους ιδρυτές, τον οδοστρωτήρα Chuck Billy, τον διαστημικό παιχταρά Alex Skolnick και τον riff-master Eric Peterson βρίσκουμε το rhythm section φωτιά των Steve DiGiorgio και Gene Hoglan. Αυτό εξασφάλισε την άψογη εκτέλεση των κομματιών γεγονός που απογείωσε ακόμα περισσότερο το ήδη ζεστό (παρά την πολύ χαμηλή θερμοκρασία χτες βράδυ) κοινό που συμμετείχε τραγουδώντας τους στίχους και ανοίγοντας μεγάλα mosh pits ειδικά στην τριάδα “The Preacher”, “Into the Pit” και “Over the Wall”. Όπως μπορείτε να δείτε και παραπάνω, η μπάντα τίμησε τόσο τους κλασικούς πρώτους δίσκους της, όσο και τις πολύ καλές πρόσφατες δουλειές της, και φυσικά το εξαιρετικό φετινό “Brotherhood of the Snake” που μάλιστα ήταν και δίσκος του μήνα στο τεύχος Οκτωβρίου του Metal Hammer. Μια από τις πολλές ιδιαίτερες στιγμές της βραδιάς, ήταν η αφιέρωση του “Stronghold” από τον Chuck Billy σε όσους μάχονται ενάντια στον αγωγό στη Βόρεια Ντακότα, καθώς η κατασκευή του μολύνει το νερό της πολιτείας και περνά μέσα από τον ιερό χώρο ταφής Ινδιάνικων φυλών της περιοχής.

    Παρακολουθήστε παρακάτω τα τέσσερα πρώτα κομμάτια, το “Alone in the Dark” με τα παιχνίδια μεταξύ μπάντας και κοινού και την έκπληξη του set, “More than Meets the Eye”, ώστε όσοι ώστε βρεθήκατε χτες στο live, να ξαναζήσετε τις στιγμές, ενώ όσοι δεν τα καταφέρατε να πάρετε μια μικρή γεύση.

    Δείτε εδώ ένα ακόμα video από χτες το βράδυ, αυτή τη φορά έξω από το Gagarin!

    Τέλος, εδώ βλέπετε το setlist, από το οποίο λείπει το “More than Meets the Eye”, το οποίο όπως είπαμε αποφασίστηκε να ακουστεί μετά από «διαβούλευση» των Testament στο σανίδι. Απόψε, οι Testament παίζουν στο Principal Club Theater στη Θεσσαλονίκη με support τους Beyond the Existence. Τιμήστε το live, διότι εγγυημένα θα περάσετε υπέροχα.