Thursday, 25 January 2018 21:11

ZAKK WYLDE: Ακουστικές εκτελέσεις δύο νέων τραγουδιών των BLACK LABEL SOCIETY (videos)

Written by 
    ZAKK WYLDE: Ακουστικές εκτελέσεις δύο νέων τραγουδιών των BLACK LABEL SOCIETY (videos)

    Εδώ και λίγες μέρες κυκλοφορεί ο δέκατος full length δίσκος των Black Label Society του Zakk Wylde με τίτλο “Grimmest Hits”.

    Εδώ μπορείτε να παρακολουθήσετε τον mainman της μπάντας να εκτελεί ζωντανά με την ακουστική του κιθάρα δύο τραγούδια από αυτόν, τα “The Day That Heaven Had Gone Away” και “Room of Nightmares”. Η ηχογράφηση και το γύρισμα πραγματοποιήθηκαν από τους Khaled Lowe, Sam Edwards και Sam Whalley για λογαριασμό της εκπομπής Planet Rock, στο διαμέρισμα που ζούσε ο μυθικός Jimi Hendrix στο Λονδίνο, και το οποίο πλέον λειτουργεί ως μουσείο.

    Παρακάτω, θυμόμαστε και το video clip για το “Room of Nightmares”, το αντίστοιχο του “All That Once Shined”, αμφότερα σε σκηνοθεσία και παραγωγή του Justin Reich. Ακούμε επίσης την audio έκδοση του εναρκτήριου “Trampled Down Below”. Στα πλαίσια της υποστήριξης του νέου δίσκου, οι Black Label Society ξεκίνησαν πρόσφατα την αμερικάνικη περιοδεία τους παρέα με τους αγαπημένους Corrosion of Conformity καθώς και τους Eyehategod και τους Red Fang για περιορισμένο αριθμό συναυλιών.

    Track listing:

    01. Trampled Down Below
    02. Seasons Of Falter
    03. The Betrayal
    04. All That Once Shined
    05. The Only Words
    06. Room Of Nightmares
    07. A Love Unreal
    08. Disbelief
    09. The Day That Heaven Had Gone Away
    10. Illusions Of Peace
    11. Bury Your Sorrow
    12. Nothing Left To Say