Tuesday, 08 January 2019 10:56

GUS G.: Το συγκινητικό μήνυμά του προς τον JASON BECKER (video)

Written by 
    GUS G.: Το συγκινητικό μήνυμά του προς τον JASON BECKER (video)

    Ένα μήνα κυκλοφορίας συμπληρώνει ο νέος δίσκος-κατάθεση ψυχής του σπουδαίου Ανθρώπου και Καλλιτέχνη Jason Becker με τίτλο “Triumphant Hearts”, μεγαλώνοντας κι άλλο το σεβασμό και το δέος όλων μας προς το πρόσωπό του.

    Στο album, δίπλα στον Jason Becker βρέθηκαν ως συμμετέχοντες ορισμένοι από τους σπουδαιότερους κιθαρίστες των τελευταίων 40 χρόνων και ένας εξ αυτών είναι ο Gus G. των Firewind. Με αφορμή, λοιπόν, αυτή τη συμμετοχή του στο album και ορμώμενος από τις γιορτινές μέρες και πάνω απ’ όλα το θριαμβευτικό παράδειγμα θέλησης που δίνει με τη ζωή του ο Jason Becker, ο Gus G. του έστειλε ένα ευχαριστήριο και ευχετήριο μήνυμα με το παρακάτω video.

    Ο Gus G. πέραν του εν λόγω video, μιλά για τον Jason Becker και στο Metal Hammer Ιανουαρίου που κυκλοφορεί. Στα πλαίσια της αποκλειστικής συνέντευξής μας με τον εκπληκτικό Αμερικανό μουσικό ο οποίος κοσμεί και το οπισθόφυλλο του εντύπου, ο Gus μίλησε για τη γνωριμία του με αυτόν και για τη σημασία που έχει για τον ίδιο η μουσική και η τεράστια δύναμη ψυχής που επιδεικνύει, ενώ φιλοξενούνται και δηλώσεις του επίσης εκπληκτικού μουσικού συνοδοιπόρου του Becker, Marty Friedman και του θεόρατου Steve Vai. Πέρα από τα συγκλονιστικά λόγια του Jason Becker, που γράφτηκαν μόνο με την κίνηση των ματιών του εξαιτίας της παράλυσης που του έχει προκαλέσει η νόσος του Lou Gehrig, στο τμήμα των δισκοκριτικών θα διαβάσετε και την παρουσίαση του δίσκου.