Tuesday, 19 February 2019 19:19

MÖTLEY CRÜE: Το trailer της αυτοβιογραφικής τους ταινίας "The Dirt"

Written by 
    MÖTLEY CRÜE: Το trailer της αυτοβιογραφικής τους ταινίας "The Dirt"

    Στις 22 Μαρτίου θα κάνει πρεμιέρα στο Netflix η πολυαναμενόμενη αυτοβιογραφική ταινία των Mötley Crüe, "Τhe Dirt", βασισμένη στο ομώνυμο υπερεπιτυχημένο βιβλίο του 2001. Εδώ βλέπουμε το πρώτο trailer του film.

    Σκηνοθέτης είναι ο Jeff Tremaine ("Jackass Presents: Bad Grandpa"), ενώ το συγκρότημα ενσαρκώνουν οι Douglas Booth (Nikki Sixx), Iwan Rheon (Mick Mars), Colson Baker (Tommy Lee) και Daniel Webber (Vince Neil).

    Δείτε εδώ το trailer:

    Το συγκρότημα μπορεί να έχει διαλυθεί εδώ και λίγα χρόνια, όμως τα μέλη του συνεργάστηκαν εκ νέου για τις ανάγκες της ταινίας, γράφτοντας κάποια καινούργια τραγούδια με παραγωγό τον Bob Rock ("Dr. Feelgood", "Metallica"). Ένα από αυτά είναι σε συνεργασία με τον Machine Gun Kelly, τον rapper που υποδύεται τον Tommy Lee, και θα κάνει πρεμιέρα στη διάσημη ραδιοφωνική εκπομπή του Steve Jones των Sex Pistols την 21η Φεβρουαρίου.

    Υπενθυμίζουμε, τέλος, πως ο άνθρωπος που ανέλαβε το ρόλο του κιθαρίστα Mick Mars, είναι ο επίσης μουσικός Iwan Rheon, τον οποίο οι fans του "Game of Thrones" θυμούνται ως τον σατανικό Ramsay Bolton.