Tuesday, 02 April 2019 21:21

THIS.IS.HAMMER.412 - AΠΡΙΛΙΟΣ 2019

Written by 
    THIS.IS.HAMMER.412 - AΠΡΙΛΙΟΣ 2019

    Fuck Censorship.

    Η επεισοδιακή ακύρωση της συναυλίας των Rotting Christ στην Πάτρα την Παρασκευή 15 Μαρτίου αλλά και ο τρόπος που εξελίχθησαν τα γεγονότα, σημαίνουν πολλά περισσότερα από μια τυπική ακύρωση ενός live. Τα όσα παράλογα συνέβησαν από φανατικούς μισαλλόδοξους σκοταδιστές δεν αφορούν μόνο το συγκεκριμένο συγκρότημα. Αφορούν συνολικά τη metal κοινότητα της χώρας, τόσο τους μουσικούς όσο και τους ακροατές. Αφορούν την ελευθερία καλλιτεχνικής έκφρασης αυτής της μουσικής, αλλά και την ελευθερία και το δικαίωμα επιλογής των ακροατών στη χώρα μας. Για όλα αυτά το METAL HAMMER θέτει τις ερωτήσεις, τις οποίες απαντούν ο ηγέτης των Rotting Christ, Σάκης Τόλης, αλλά και ο Γιώργος Σταματόπουλος, ο διοργανωτής της συναυλίας στην Πάτρα η οποία έχει νέα ημερομηνία διεξαγωγής, την Κυριακή 19 Μαΐου στον Πολυχώρο Πολιτισμού Αίγλη.



    Στο δεύτερο εξώφυλλο του τεύχους Απριλίου βρίσκουμε τους θρυλικούς Mötley Crüe οι οποίοι είναι στην επικαιρότητα με την πολυσυζητημένη αυτοβιογραφική ταινία “The Dirt” που προβάλλεται αυτή την εποχή από το Netflix, και είναι βασισμένη στο ομώνυμο βιβλίο του 2001. Σε μία μεγάλη αποκλειστικότητα, ο αρχηγός της σπουδαίας glam metal μπάντας, Nikki Sixx, αποκαλύπτει στο METAL HAMMER όλα όσα θέλουμε να ξέρουμε για την ταινία, μιλά με λεπτομέρειες για την εντελώς ταραχώδη ζωή των μελών συγκροτήματος αλλά και την παρούσα κατάσταση των Mötley Crüe. Επιπλέον με αφορμή την συνέντευξη του Nikki Sixx, εξετάζουμε στις σελίδες μας ακόμα 12 περιπτώσεις μουσικών και σχημάτων που αποτελούν την πεμπτουσία της φράσης sex, drugs and rock ‘n’ roll.



    To τεύχος Απριλίου του METAL HAMMER συνοδεύεται δωρεάν από τη CD συλλογή “Athens Underground - Volume 1” της ομάδας Athens Underground, και εκεί συναντούμε 11 νέες και φιλόδοξες μπάντες από την εγχώρια underground σκηνή. Αξίζει την προσοχή σας!

    Tracklisting:

    1. 10 CODE “Swiftlets”
    2. DEWMORE “Dead Again”
    3. PHANTOM LIB “Midnight Sun”
    4. CITIZEN JIM «Μαύρη Βούλα»
    5. THE AFTER MATHS “Vendetta”
    6. SKIN ERASED “Keeper”
    7. SPINBALL “Shadows”
    8. OKWAHO “Drug Rebels” (Oak Street Demo)
    9. ALCOHOL “Dimension”
    10. LEAST CONCERN “Demons (De Sleep)”
    11. SUM GUYS “Until Next Time”



    ΘΕΜΑΤΑ

    Non Serviam (η ακύρωση της συναυλίας των Rotting Christ στην Πάτρα), Mötley Crüe, Enforcer, Soen, Grand Magus, Periphery, Children of Bodom, Steel Prophet, Smoulder, Αthens Underground, Tyr, Athanasia, Babel Trio

    HEAVY LIVIN’

    Chania Rock Festival

    ΤΗΕ ΜΑGICIAN’S BIRTHDAY

    Ritchie Blackmore

    TEN TON HAMMER

    Erik Danielsson (Watain)

    STAGE HAMMER

    Up the Hammers XIV, Wardruna, Dirty Granny Tales, Horns Up Festival, Mother of Millions, Peter Hammill, Praying Mantis, Arrayan Path

    PAST TENSE TO FUTURE TENSE

    Skyclad “A Burnt Offering for the Bone Idol”

    ROOTS ‘N’ BRANCHES

    Blue Cheer

    SIGN OF THE HAMMER ΒΕ ΜΥ GUIDE

    Lacuna Coil

    HORROR

    Contrarian, Allegaeon, Vltimas, Nailed to Obscurity



    AΦΙΣΕΣ

    SLAYER LIVE IN ATHENS 2019 Official Poster / MÖTLEY CRÜE “Shout at the Devil”