Friday, 21 August 2020 15:49

PHIL LYNOTT: Μία πρώτη γεύση από το ντοκιμαντέρ "Songs For While I'm Away" - Δείτε το trailer

Written by 
    PHIL LYNOTT: Μία πρώτη γεύση από το ντοκιμαντέρ "Songs For While I'm Away" - Δείτε το trailer

    Λίγο πριν την κυκλοφορία του ντοκιμαντέρ "Songs For While I'm Away" για τη ζωή ενός εκ των σπουδαιότερων καλλιτεχνών της μουσικής μας, του Phil Lynott (Thin Lizzy), το «φως» της δημοσιότητας είδε το επίσημο trailer.

    Η πολυαναμενόμενη κυκλοφορία είναι σε σκηνοθεσία της Ιρλανδής Emer Reynolds και θα κυκλοφορήσει το φθινόπωρο στους κινηματογράφους της Ιρλανδίας μέσω της Break Out Pictures.

    Το ντοκιμαντέρ, που θα έχει διάρκεια ταινίας μεγάλου μήκους, συμπεριλαμβάνει συνεντεύξεις με bandmates του Δουβλινέζου στους Thin Lizzy όπως ο Scott Gorham, ο Darren Wharton και ο Eric Bell αλλά και τα λόγια γνωστών μουσικών όπως ο James Hetfield, ο Huey Lewis (Huey Lewis and the News), ο Adam Clayton (U2), ο Midge Ure (Ultravox, υπηρεσιακός κιθαρίστας των Thin Lizzy στην περιοδεία του “Black Rose”) και η Suzi Quatro.

    «Είμαστε τόσο χαρούμενοι που το "Songs For While I'm Away" -η ταινία μας για τον θρυλικό Phil Lynott- θα βγει σύντομα στη μεγάλη οθόνη! Ανυπομονούμε να τη μοιραστούμε με το κοινό της Ιρλανδίας για να τιμήσουμε μαζί τον Philip καθώς και την αξιοσημείωτη ζωή και μουσική του» αναφέρει από την πλευρά της η σκηνοθέτιδα. 

    Δείτε εδώ το trailer: