Thursday, 26 November 2020 23:43

PARADISE LOST: Νέο lyric video για το θρυλικό “Enchantment”

Written by 
    PARADISE LOST: Νέο lyric video για το θρυλικό “Enchantment”

    Για το εμβληματικό “Enchantment” οι Paradise Lost εμφάνισαν ένα νέο lyric video. Στο τεύχος Νοεμβρίου του Metal Hammer, με αιτία τα 25 χρόνια του αειθαλούς “Draconian Times” και την επανακυκλοφορία του, οι Shadowkings βρίσκονται στο εξώφυλλο του τεύχους και στις σελίδες μας φιλοξενούμε μια μεγάλη συζήτηση με τον Nick Holmes που μας ξεναγεί στους δρακόντειους καιρούς.

    Ο πρόλογος της πολυσέλιδης συνέντευξης με τον Nick Holmes που υπάρχει στο τεύχος Νοεμβρίου ανάμεσα σε άλλα αναφέρει: «Ένας από τους ογκόλιθους των ‘90s. Το album που έχει στιγματίσει μία ολόκληρη γενιά και θα συνεχίσει με χαρακτηριστική ευκολία να το κάνει και σε επόμενες. Ο δίσκος που ήταν μπροστά από την εποχή του και θα είναι πάντα μπροστά από κάθε εποχή. Το “DRACONIAN TIMES”, έγινε φέτος 25 χρονών και οι PARADISE LOST το γιορτάζουν. Εδώ συνομιλήσαμε με τον NICK HOLMES με σκοπό να κάνουμε μία Ιστορική, 100% “Draconian Times” κουβέντα».

    Εδώ μπορείτε να απολαύσετε το καινούριο lyric video για τοEnchantment” που όσα χρόνια και να περάσουν, παραμένει ένας ογκόλιθος για τις μουσικές που παρακολουθούμε.

    Αν σας ενδιαφέρουν οι Paradise Lost και το “Draconian Times” μην χάσετε την ευκαιρία να διαβάσετε αυτή την συνέντευξη που αποτελεί ιστορικό ντοκουμέντο για την διαδρομή του σχήματος στην δεκαετία του 1990.