Saturday, 01 March 2014 16:40

ULI JON ROTH – GUS G: Όλα εκείνα που θα περιλαμβάνει η σύμπραξη τους επί σκηνής

Written by 

    Από τον διοργανωτή των συναυλιών που θα πρωταγωνιστούν οι Uli Jon Roth και Gus G. μας ήρθε το παρακάτω Δελτίο Τύπου που περιγράφει όσα θα συμβούν επί σκηνής σε αυτή τη  live σύμπραξη.


    ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Τι θα δούμε στο UNITY pt1:


     Θα δούμε ένα 3ωρο (και βάλε) show με 2 μεγάλους κιθαρίστες όπου το σύγχρονο θα συναντήσει το κλασσικό στη καλύτερη συνεργασία της χρονιάς με 2 κορυφαίους τραγουδιστές του είδους! Το show θα ανοίγει ο JORN LANDE με κομμάτια από τη προσωπική του δισκογραφία και όχι μόνο!

    Την σκυτάλη στη συνέχεια θα πάρει ο GUS G. o οποίος θα παρουσιάσει σε παγκόσμια αποκλειστικότητα για πρώτη φορά κομμάτια από τη πρώτη του solo δισκογραφική δουλειά που θα κυκλοφορήσει τον Μάρτιο "I AM THE FIRE " , επιλογές από τραγούδια των Firewind αλλά και διασκευές έκπληξη! Μαζί του στη σκηνή θα βρίσκεται ο MATS LEVEN από τους CANDLEMASS (ex THERION. Y.J. MALMSTEEN) αλλά και ο JORN LANDE ως guest!

    Στη συνέχεια ο ULI JON ROTH θα μας ταξιδέψει με την Sky guitar του σε ονειρεμένες μελωδίες της προσωπικής του δισκογραφίας αλλά και θα μας ροκάρει με κομμάτια από την μαγική εποχή που ήταν στους SCORPIONS.

    Στο τέλος ο GUS G. και ο ULI JON ROTH θα jammaρουν επάνω στη σκηνή μαζί με τους LANDE / LEVEN σε κομμάτια των SCORPIONS, OZZY και όχι μόνο... Το συγκρότημα που θα πλαισιώνει τους ROTH / GUS G. θα είναι ο Ule W. Ritgen (ιδρυτής των FAIR WARNING και συνοδοιπόρος του ULI JON ROTH από τους ΕLECTRIC SUN! ) , o Jamie Little, Niclas Turmann (Crystal Breed) και ο δικός μας Makis Tselentis των 2002 GR στα πλήκτρα.

    Σημεία προπώλησης ΑΘΗΝΑ - Κέντρο: Καγμάκης Μουσικά Όργανα, Shiva Records, Monsterville, Sirens, No remorse. Mαρούσι : Gorilla 11
    ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ - Kαλαμαριά : Cafe bar Diorofo. Κέντρο: Ticket house, Alone , Bolivar, Χορδές, Nephilim, Dizzy Dolls.
    Μέσω internet : ticketarena.gr