Wednesday, 05 March 2014 14:11

METAL HAMMER PARTY ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: Σάββατο 15 Μαρτίου, το πρώτο party του εντύπου στη χρονιά που συμπληρώνουμε 30 χρόνια διαδρομής!

Written by 

    Είπαμε στο περιοδικό να ξεμουδιάσουμε λίγο και ο καλύτερος τρόπος για να συμβεί αυτό είναι να φτιάξουμε ένα METAL HAMMER party – metal ολονυχτία, στη Θεσσαλονίκη, στο Eightball Club. Το πρώτο party της χρονιάς που συμπληρώνουμε 30 χρόνια διαδρομής ως μηναίο περιοδικό, θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 15 Μαρτίου και θα χαρούμε πολύ να σας δούμε από κοντά εκείνο το βράδυ.

    Τις μουσικές θα επιλέγουν οι Κώστας Χρονόπουλος, Χάκος Περβανίδης και Γιώργος Κετιγένης, ενώ αναπληρωματικοί στο πάγκο στην περίπτωση που αυτοί οι τρείς πέσουν κάτω από τις μπύρες και τα σφηνάκια, θα βρίσκονται και άλλοι πολλοί γραφιάδες του περιοδικού στο χώρο (σιγά μην χάνανε party στο 8ball). Και για να μην έρθουμε με άδεια χέρια, κάποια στιγμή εκείνη τη νύχτα, θα κληρώσουμε μια κιθάρα Ibanez V 50NJP, προσφορά του ZAXOS Music Store (Ι. Μιχαήλ 1, Θεσσαλονίκη, τηλ. 2310-251796, www.zaxosmusic.gr ).

    Where is the power, where is the glory, Heavy Metal is our story…