Tuesday, 15 April 2014 09:11

STONE COLD DEAD: Το ξεκίνημα του νέου σχήματος του Γιώργου Μπόκου

Written by 

    Stone Cold Dead ονομάζεται η μπάντα του Γιώργου Μπόκου, του μουσικού που γνωρίσαμε ευρύτερα από το πέρασμα του τόσο από τους Rotting Christ, όσο και από τους Nightfall.


    Από την πλευρά της μπάντας μας ήρθε το εξής Δελτίο Τύπου, το οποίο μας εξηγεί περισσότερα:


    Stone Cold Dead ονομάζεται η μπάντα του Γιώργου Μπόκου (ex Rotting Christ, ex Nightfall) η οποία ολοκλήρωσε την ηχογράφηση του πρώτου της δίσκου και ήδη βρίσκεται στη διαδικασία της μίξης στα Grindhouse Studio Athens. Η τρίπτυχη διαδρομή αναζήτησης του εσώτερου εαυτού αποτελεί τη βασική θεματολογία των 9 κομματιών που συμπεριλαμβάνονται στο δίσκο και τρεις πολύ ιδιαίτεροι μουσικοί έχουν αναλάβει ο καθένας από μια τριάδα για την ηχογράφηση των τυμπάνων:
    Γιάννης Σταυρόπουλος (Nukleus jazz quartet) Dimitrios Dorian aka Vorskaath (Zemial , ex Markus Stockhausen) Γιώργος Κόλλιας (Nile)


    Οστόσο το line up της μπάντας είναι το εξής: Γιώργος Μπόκος στις κιθάρες - φωνητικά, Χάρης Παζαρούλας (Ostrobothnian Chamber Orchestra) στο κοντραμπάσο - ηλεκτρικό μπάσο και Dimitrios Dorian στα τύμπανα.
    Την παραγωγή του δίσκου έχει αναλάβει ο ίδιος ο Γιώργος Μπόκος, τους στίχους έγραψε ο Χάρης Παζαρούλας και το artwork επιμελήθηκε ο Costin Chioreanu (Arch Enemy, Mayhem, Roadburn Festival).


    O δίσκος αναμένεται να κυκλοφορήσει στα τέλη του 2014.