Tuesday, 13 May 2014 00:43

CLUTCH: Ανακοίνωση για τα πιο φτηνά εισιτήρια των συναυλιών τους σε Αθήνα & Θεσσαλονίκη

Written by 

    Όπως σας έχουμε ενημερώσει οι Clutch είναι προ των πυλών, μιας και τον Ιούνιο θα μας επισκεφτούν για δύο live στη χώρα μας. Οι διοργανωτές των συναυλιών τους μας έστειλαν την παρακάτω ανακοίνωση σχετικά με την διάθεση των πιο φτηνών εισιτηρίων.


    Clutch, την Τρίτη 24 Ιουνίου στο Fuzz Live Music Club (Αθήνα) και την Τετάρτη 25 Ιουνίου στο Fix Factory of Sound (Θεσσαλονίκη)!
     
    Η μπάντα - δυναμίτης από το Maryland των ΗΠΑ γιορτάζει τη συμπλήρωση 10 χρόνων από την κυκλοφορία του εμβληματικού "Blast Tyrant" σε δύο εκρηκτικές βραδιές!
    Τη συναυλία της Θεσσαλονίκης θα ανοίξουν οι Hidden In The Basement και οι Jaw Bones. Τα opening acts της Αθήνας θα ανακοινωθούν σύντομα.
    Η προπώληση των εισιτηρίων συνεχίζεται τηλεφωνικά στο 11876, τα καταστήματα Public, Seven Spots, Παπασωτηρίου, Ιανός και στο www.viva.gr
    Προσοχή: έχουν απομείνει ελάχιστα εισιτήρια των 20 ευρώ για τη συναυλία της Αθήνας, ενώ σε γοργούς ρυθμούς φεύγουν και εκείνα της Θεσσαλονίκης! Μετά την (επικείμενη) εξάντλησή τους, η προπώληση θα συνεχιστεί στην τιμή των 25 ευρώ.