Wednesday, 27 April 2016 18:25

SCHMIER (DESTRUCTION): Η γνώμη του για την αλλαγή του τραγουδιστή των AC/DC

Written by 
    SCHMIER (DESTRUCTION): Η γνώμη του για την αλλαγή του τραγουδιστή των AC/DC

    Ο frontman των Γερμανών thrashers, Destruction, κατέθεσε την άποψή του για το ζήτημα της αλλαγής φρουράς πίσω από το μικρόφωνο των θρυλικών AC/DC μετά την αποχώρηση του Brian Johnson εξαιτίας σοβαρών προβλημάτων με την ακοή του, με την επιλογή του Axl Rose ως guest τραγουδιστή να διχάζει, όπως όλα δείχνουν τους fans της μπάντας.

    Διαβάστε το εν λόγω απόσπασμα από τη συνέντευξή του:

    -Τι πιστεύεις για τα πρόσφατα νέα περί ένταξης του Axl Rose ως guest στους AC/DC για την επερχόμενη περιοδεία;

    -Είναι εξαιρετικό εργαλείο προώθησης. Όμως, πραγματικά δεν ξέρω γιατί το κάνουν αυτό. Είναι περίεργο. Θέλω να πω πως ο Axl έχει μια προϊστορία στην καταστροφή συναυλιών και δεν είναι ιδιαίτερα αξιόπιστος.

    -Τον έχεις ακούσει στις πρόσφατες περιοδείες; Πιστεύω ότι κρατιέται καλά.

    -Τον έχω δει στα χειρότερά του, όταν είχε παχύνει τόσο που δε μπορούσε να τραγουδήσει. Οι Guns N’ Roses έπαιξαν στο Rock in Rio πριν από τρία χρόνια, και ήταν και οι Destruction στο billing. Είδα την εμφάνισή τους στην τηλεόραση μια και έπαιζαν μία μέρα μετά από εμάς και ήταν άθλια. Έκτοτε, έχασε βάρος και θέλω να πιστεύω ότι σταμάτησε τα ναρκωτικά, και ως εκ τούτου η φωνή του βελτιώθηκε. Όμως θα αντέξει να τραγουδάει AC/DC κάθε βράδυ; Απαιτείται πολλή ενέργεια για τη φωνή και δεν ξέρω αν θα τα καταφέρει. Θα είναι θαύμα αν δεν ακυρωθούν κάποια shows. Ο Axl έκανε κάποια εξαιρετικά albums με τους Guns N’ Roses στο παρελθόν, και ήταν εκπληκτικός τραγουδιστής. Ίσως είναι και τώρα όμως δεν πιστεύω ότι ήταν καλή επιλογή για τους AC/DC. Υπάρχουν πολλοί τραγουδιστές που θα ταίριαζαν πολύ καλύτερα όπως ο Mark Tornillo των Accept ή ο Marc Storace των Krokus που είναι και πιο κοντά ηλικιακά με τους AC/DC.

    -Θα ταίριαζε περισσότερο ο Udo ή ο Mark Tornillo;

    Tornillo σίγουρα. Δεν είναι νέος, κοντεύει 60 όμως είναι σε εξαιρετική φόρμα. Το ίδιο και ο Storace, τον οποίο άκουσα να κάνει ζέσταμα πριν από μια συναυλία και ήταν τόσο καλός που τον ρώτησα την ηλικία του. Μου απάντησε πως ήταν 60, και αυτό συνέβη περίπου 2 χρόνια πριν. Επίσης μεγάλος, μα εξαιρετικός. Μάλιστα πιστεύω πως ο Storace θα ήταν η τέλεια επιλογή όμως σίγουρα ο Axl έχει πιο δυνατό όνομα για το promotion.

    Ακούστε παρακάτω σε audio όλη τη συνέντευξη.