Wednesday, 25 May 2016 18:09

MANOWAR: Τίτλοι τέλους για το σπουδαίο συγκρότημα μετά την επόμενη περιοδεία

Written by 
    MANOWAR: Τίτλοι τέλους για το σπουδαίο συγκρότημα μετά την επόμενη περιοδεία

    Σύμφωνα με ανακοίνωση που δημοσιεύθηκε προ ολίγου, οι τεράστιοι Manowar πρόκειται να διαλυθούν μετά το τέλος της επόμενης περιοδείας. Διαβάστε παρακάτω τη δήλωσή τους.

    Η περιοδεία “Gods and Kings” ήταν μία ρηξικέλευθη στιγμή στην καριέρα μας. Τα σκηνικά, ο ήχος, τα video κι εσείς, οι fans ήσαστε καταπληκτικοί.

    Ύστερα απ’ αυτή τη φανταστική περιοδεία ήταν ξεκάθαρο πως την επόμενη φορά θα έπρεπε να κάνουμε κάτι μεγαλύτερο και πέρα απ’ όλα όσα έχουμε κάνει στο παρελθόν. Κάτι που θα εκπληρώσει όλα τα όνειρα του κάθε Manowarrior. Τότε θα είναι και η ιδανική στιγμή για να πούμε ευχαριστώ και αντίο.

    Η τελική μάχη θα ξεκινήσει στη Γερμανία και θα ταξιδέψουμε σ’ όλο τον κόσμο για να σας αποχαιρετήσουμε.

    If you know Metal, you know Manowar
    If you know Manowar, you know Metal!

    Όσοι μας παρακολουθήσουν σ’ αυτή την περιοδεία θα έχουν μια παντοτινή ανάμνηση καθώς θα έχουν δει τη μπάντα που αφιέρωσε αίμα, καρδιά, ψυχή και κάθε στιγμή της καριέρας της στο αληθινό heavy metal.

    Καλούμε όλους τους Manowarriors να προετοιμαστούν τώρα και να έρθουν μαζί μας για την τελική μάχη.

    MANOWAR

    Στο τρέχον τεύχος του Metal Hammer για τον μήνα Μάιο, φιλοξενούμε τον μεγάλο Ross “The Boss” Friedman, τον πρώτο κιθαρίστα του ιστορικού αυτού συγκροτήματος στη στήλη “Past Tense to Future Tense”. Εκεί, μας εξιστορεί σε μια αναλυτική συνέντευξη, κάθε πτυχή της δημιουργίας του μνημειώδους δίσκου “Into Glory Ride” που για πολλούς είναι το ζενίθ των Manowar και αναμφίβολα μια από τις κορυφαίες στιγμές της μουσικής που αγαπάμε.