Tuesday, 31 May 2016 21:24

LARS ULRICH (METALLICA): ”Έτοιμος το καλοκαίρι ο νέος δίσκος”

Written by 
    LARS ULRICH (METALLICA): ”Έτοιμος το καλοκαίρι ο νέος δίσκος”

    Για την πρόοδο της δημιουργίας του επερχόμενου δίσκου μίλησε σε δηλώσεις που παραχώρησε ο δαιμόνιος Δανός των θεόρατων Metallica. Σύμφωνα με αυτές, το album θα είναι έτοιμο εντός του καλοκαιριού του 2016 όμως μέχρι στιγμής δεν υπάρχει χρονοδιάγραμμα για την κυκλοφορία του. Διαβάστε αναλυτικά τι είπε.

    «Φτάνουμε προς το τέλος της δημιουργικής διαδικασίας και αρχίζουμε να κοιτάζουμε μπροστά για να βρούμε τον τρόπο με τον οποίο θα μοιραστούμε τον δίσκο με τον κόσμο.

    «Ο Ιούνιος είναι ο μήνας που θα συζητήσουμε για να βρούμε τι θα κάνουμε με τον δίσκο, ποιους θα φωνάξουμε και τι θα συμπεριλαμβάνεται σε αυτόν.»

    Το νέο πόνημα των τεράστιων Metallica, ηχογραφείται στα «κεντρικά» της μπάντας στο San Rafael της California με παραγωγό τον Greg Fidelman, που ήταν μεταξύ άλλων υπεύθυνος για την ηχοληψία και τη μίξη της πρόσφατης δουλειάς τους, του “Death Magnetic” που κυκλοφόρησε το 2008. Για τη δουλειά του ο Lars Ulrich ανέφερε χαρακτηριστικά:

    «Ο Greg Fidelman δουλεύει 24 ώρες τη μέρα, 7 μέρες την εβδομάδα πάνω στο δίσκο από το περασμένο καλοκαίρι. Κάνει απίστευτα καλή δουλειά και αφιερώνει την ψυχή του κάθε στιγμή για να μας βοηθήσει να δημιουργήσουμε το album.»

    Αναφορικά δε, με την κυκλοφορία του υλικού, ο drummer απέφυγε να δώσει υποσχέσεις:

    «Αν το album δεν κυκλοφορήσει φέτος δε θα σημαίνει πως δεν έχει ολοκληρωθεί. Απλώς θα υπάρχει κάποιος λόγος για τον οποίο θα είναι καλύτερο να περιμένουμε ως του χρόνου. Εντούτοις θα είναι έτοιμο το καλοκαίρι.»