Friday, 12 August 2016 17:44

SODOM: "Caligula" (νέο lyric video)

Written by 
    SODOM: "Caligula" (νέο lyric video)

    Οι Γερμανοί βετεράνοι thrashers Sodom είναι έτοιμοι για τη κυκλοφορία του 15ου τους studio album με τίτλο "Decision Day", το οποίο θα βρίσκεται στα δισκοπωλεία στις 26 Αυγούστου σε digipak CD, ψηφιακά, διπλό βινύλιο και box set. Bλέπουμε το lyric video για το κομμάτι "Caligula".

    Το "Decision Day" είναι ένα concept album αφιερωμένο στην D-Day, δηλαδή στην Απόβαση της Νορμανδίας (6 Ιουνίου 1944) όταν και οι Συμμαχικές Δυνάμεις επικράτησαν επί της ναζιστικής Γερμανίας στα γαλλικά παράλια, σημάνοντας την αρχή του τέλους για τον Β' Παγκόσμιο Πόλεμο.

    Tracklisting:

    01. In Retribution
    02. Rolling Thunder
    03. Decision Day
    04. Caligula
    05. Who is God?
    06. Strange Lost World
    07. Vaginal Born Evil
    08. Belligerence
    09. Blood Lions
    10. Sacred Warpath
    11. Refused to Die
    12. Predatory Instinct (bonus track στο βινύλιο και στα iTunes)

    Παραγωγός του album είναι ο Cornelius "Corny" Rambadt, δηλαδή ο drummer των Onkel Tom, του project που διατηρεί εδώ και χρόνια ο εγκέφαλος των Sodom, Τhοmas "Angelripper" Such.

    Το εξώφυλλο ανήκει στον σπουδαίο Joe Petagno, ο οποίος έχει συνδεθεί με κάποια από τα θρυλικότερα εξώφυλλα των Motörhead ("Overkill", "Bomber", "Orgasmatron" και "Another Perfect Day"), εμπνεύστηκε τη μασκότ τους Snaggletooth, όπως έχει συνεργαστεί και με τους Pink Floyd, Led Zeppelin, Nazareth, Μarduk, Pretty Maids, Vader και Krisium, μεταξύ πολλών άλλων.