Wednesday, 24 August 2016 13:49

ULCERATE: "Extinguished Light" (νέο κομμάτι)

Written by 
    ULCERATE: "Extinguished Light" (νέο κομμάτι)

    Οι Ulcerate, κυκλοφορούν στις 28 Οκτωβρίου τον νέο τους δίσκο "Shrines Of Paralysis" μέσω της Relapse Records.

    Στη δημοσιότητα έδωσαν το κομμάτι "Extinguished Light" και μπορείτε να το ακούσετε παρακάτω.

    1. Abrogation
    2. Yield to Naught
    3. There Are No Saviours
    4. Shrines of Paralysis
    5. Bow to Spite
    6. Chasm of Fire
    7. Extinguished Light
    8. End the Hope