Saturday, 11 June 2022 12:14

KREATOR: "Become Immortal" (νέο single & video clip)

Written by 
    KREATOR: "Become Immortal" (νέο single & video clip)

    Στο Metal Hammer Ιουνίου που κυκλοφορεί φιλοξενείται ο Mille Petrozza των Kreator, ο οποίος μίλησε για όλα όσα µας απασχολούν την περίοδο αυτή και, φυσικά, για τη μουσική.

    Τώρα, οι Γερμανοί Kreator παρουσίασαν το "Become Immortal", το τέταρτο single από το 15o studio album τους, "Hate Über Alles", το οποίο κυκλοφόρησε χθες, Παρασκευή 10 Ιουνίου.

    Το νέο κομμάτι συνοδεύεται και από video clip, το οποίο περιγράφεται ως «μία μουσική και οπτική αναδρομή στους αιώνες» της θρυλικής καριέρας των Kreator και μπορείτε να το δείτε παρακάτω. Ο τραγουδιστής Mille Petrozza σχολιάζει: «Είμαστε πολύ περήφανοι για αυτόν τον δίσκο και ελπίζουμε οι fans μας να τον αγαπήσουν όσο και εμείς! Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους εμπλεκόμενους και στους οπαδούς μας σε όλο τον κόσμο για την υποστήριξή τους και για το θερμό καλωσόρισμα που μας επιφύλαξαν».

    Η συνέχεια του "Gods Of Violence" του 2017, το "Hate Über Alles", ηχογραφήθηκε στο Hansa Tonstudio στο Βερολίνο της Γερμανίας.

    Το εξώφυλλο του "Hate Über Alles" δημιουργήθηκε από τον Eliran Kantor, ο οποίος έχει συνεργαστεί στο παρελθόν με τους HATEBREED, SOULFLY, TESTAMENT, ICED EARTH και SODOM, μεταξύ άλλων.

    "Hate Über Alles" track listing

    01. Sergio Corbucci Is Dead
    02. Hate Über Alles
    03. Killer Of Jesus
    04. Crush The Tyrants
    05. Strongest Of The Strong
    06. Become Immortal
    07. Conquer And Destroy
    08. Midnight Sun
    09. Demonic Future
    10. Pride Comes Before The Fall
    11. Dying Planet

    Ακούστε το "Become Immortal" και δείτε το νέο video clip:

    Με τον Petrozza στο Metal Hammer που κυκλοφορεί μιλήσαµε για τον πόλεµο στην Ουκρανία, το µίσος που υπάρχει γύρω µας, την ελπίδα που δεν πρέπει να χάνουµε, ενώ ο ίδιος παραδέχτηκε πως έχει βρει το νόηµα της ζωής του. Μάλιστα, στην κουβέντα μας φτάσαµε µέχρι τον... βιγκανισµό. Φυσικά, η µουσική δεν έµεινε έξω από τη συζήτηση αυτή.