Sunday, 08 May 2022 19:42

KREATOR: Στη δημοσιότητα το νέο τραγούδι "Midnight Sun" και το video clip του - Πότε κυκλοφορεί ο 15ος δίσκος τους

Written by 
    KREATOR: Στη δημοσιότητα το νέο τραγούδι "Midnight Sun" και το video clip του - Πότε κυκλοφορεί ο 15ος δίσκος τους

    Οι Γερμανοί ηγέτες του thrash metal; Kreator παρουσίασαν το "Midnight Sun", το τρίτο single από το επερχόμενο 15ο studio album τους, "Hate Über Alles". Ο δίσκος αναμένεται να κυκλοφορήσει πριν τα μέσα Ιουνίου.

    Συγκεκριμένα, πριν από την άφιξή του τον επόμενο μήνα, οι Kreator κυκλοφορούν "Midnight Sun", που περιλαμβάνει γυναικεία δεύτερα φωνητικά και συνοδεύεται από video clip. Ο frontman, Mille Petrozza, σχολιάζει σχετικά: «Το Midnight Sun είναι κάτι λίγο καινούργιο για εμάς, η πρώτη φορά που συνεργαζόμαστε με μια γυναίκα καλλιτέχνη».

    «Όταν έγραφα το τραγούδι, μπορούσα να ακούσω μία συγκεκριμένη φωνή τύπου πάνω από το προ-ρεφρέν και το ρεφρέν και αμέσως απευθύνθηκα στην ταλαντούχα φίλη μου, Sofia Portanet, η οποία είναι μια ανερχόμενη καλλιτέχνης εδώ στη Γερμανία. Η Sofia πρόσθεσε ακριβώς αυτό που έψαχνα και δίνει στο τραγούδι μια πραγματικά σκοτεινή, αιθέρια ατμόσφαιρα» προσθέτει.

    «Το βίντεο είναι η δεύτερη δουλειά που γυρίσαμε με τον Tom Schlagkamp και την ομάδα του. Η ιδέα προέκυψε από τους στίχους του τραγουδιού, τους οποίους οραματίστηκα να λαμβάνουν χώρα κατά τη διάρκεια μιας τελετουργικής θυσίας. Ο σκηνοθέτης Tom επέστρεψε με μια ιδέα που βασίστηκε χαλαρά στο "Midsommar" του Ari Aster, το οποίο έχει ισχυρά οπτικά στοιχεία, ιδανικά για ένα metal μουσικό βίντεο» λέει σχετικά με το νέο video clip.

    Το "Hate Über Alles" θα κυκλοφορήσει στις 3 Ιουνίου μέσω της Nuclear Blast. Ο διάδοχος του "Gods Of Violence" του 2017 ηχογραφήθηκε στο Hansa Tonstudio στο Βερολίνο της Γερμανίας. Το τιμόνι των sessions ανέλαβε ο Arthur Rizk, ο οποίος στο παρελθόν έχει συνεργαστεί -μεταξύ άλλων- με τους Cavalera Conspiracy, Code Orange, Power Trip.

    Όσον αφορά τον τίτλο του άλμπουμ "Hate Über Alles", ο Petrozza είχε δηλώσει στο παρελθόν: «Το "Hate Über Alles" αντικατοπτρίζει την εποχή στην οποία ζούμε. Τα πάντα είναι πραγματικά δυνατά και επιθετικά. Ο τρόπος που επικοινωνούμε έχει αλλάξει, χάρη στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Αυτό προκαλεί μεγάλη ανισορροπία. Ο κόσμος βρίσκεται σε κατάσταση αποσύνθεσης. Η ζωή δεν είναι αρμονική αυτή τη στιγμή, είναι δυσαρμονική... εκεί ήθελα να καταλήξω με τον τίτλο».

    Το εξώφυλλο του "Hate Über Alles" δημιουργήθηκε από τον Eliran Kantor, ο οποίος έχει συνεργαστεί στο παρελθόν με τους Hatebreed, Testament, Iced Earth και Sodom, μεταξύ άλλων.

    "Hate Über Alles" track listing

    01. Sergio Corbucci Is Dead
    02. Hate Über Alles
    03. Killer Of Jesus
    04. Crush The Tyrants
    05. Strongest Of The Strong
    06. Become Immortal
    07. Conquer And Destroy
    08. Midnight Sun
    09. Demonic Future
    10. Pride Comes Before The Fall
    11. Dying Planet

    Ακούστε εδώ το νέο τραγούδι:

    Εδώ τα υπόλοιπα κομμάτια του επερχόμενου δίσκου που έχουν κυκλοφορήσει: