Monday, 26 September 2016 20:01

GHOST: Αποκαλύφθηκε η ταυτότητα της νέας μπασίστριας της μπάντας

Written by 
    GHOST: Αποκαλύφθηκε η ταυτότητα της νέας μπασίστριας της μπάντας

    Πριν από μία περίπου εβδομάδα με αφορμή τη γυναικεία φιγούρα που παρατηρήθηκε πίσω από το μπάσο στις πρόσφατες συναυλίες των Ghost στις ΗΠΑ, ξεκίνησε η έτσι κι αλλιώς αγαπημένη συζήτηση των fans της μπάντας για το πρόσωπο της μουσικού πίσω από τη μάσκα του Nameless Ghoul.

    Τα δύο επικρατέστερα ονόματα ήταν αυτό της Sean Yseult των υποψήφιων για Grammy, White Zombie και της Σουηδής Linnéa Olsson, πρώην κιθαρίστριας των The Oath και των Sonic Ritual και νυν των Grave Pleasures. Τελικά όπως αποδείχτηκε, το Διαδίκτυο δεν έπεσε μέσα στις προβλέψεις του καθώς όπως όλα δείχνουν, μπασίστρια των Ghost είναι η Megan Thomas της all female Νεοϋορκέζικης μπάντας Lez Zeppelin, που διασκευάζει κομμάτια των Led Zeppelin.

    Βασικό στοιχείο που οδήγησε όσους ασχολήθηκαν με το ζήτημα ώστε να καταλήξουν στο εν λόγω συμπέρασμα, ήταν το τατουάζ με το γράμμα X στον μέσο του δεξιού χεριού και ένα δαχτυλίδι με χαρακτηριστική κόκκινη πέτρα που φορούσε η μουσικός σε ένα meet ‘n’ greet με τους Ghost και έχουν παρατηρηθεί και στην Thomas. Παρακάτω μπορείτε να δείτε αντίστοιχες φωτογραφίες. Όπως είναι, βέβαια, αναμενόμενο, η ίδια η μπάντα τηρεί σιγή ιχθύος επιμένοντας στην διατήρηση της ανωνυμίας των μελών.

    Δείτε εδώ τα videos από την αμερικανική περιοδεία των Ghost με την νέα τους μπασίστρια και παρακάτω ακούστε το νέο τους κομμάτι “Square Hammer”, από το EP “Popestar”.