Tuesday, 04 October 2016 10:43

HAIL SPIRIT NOIR: "Ι Μean You Harm" (νέο τραγούδι)

Written by 
    HAIL SPIRIT NOIR: "Ι Μean You Harm" (νέο τραγούδι)

    Οι Θεσσαλονικείς prog/psych/black metallers Hail Spirit Noir κυκλοφορούν το 3ο τους full-length "Mayhem in Blue" την 28η Οκτωβρίου μέσω της Dark Essence. To συγκρότημα μιλάει για το νέο του album στο METAL HAMMER Οκτωβρίου. Πρώτο δείγμα από το "Mayhem in Blue", το εναρκτήριο "I Mean You Harm".

    Σύμφωνα με δηλώσεις του progressive-black metal σχήματος, το, τρίτο τους album θα είναι πιο επιθετικό ηχητικά δίχως όμως να απομακρύνεται από τις ψυχεδελικές μελωδίες που τους χαρακτηρίζουν. Τη μίξη του υλικού έχει αναλάβει ο Δημήτρης Δούβρας (Rotting Christ) και το mastering ο Alan Douches (Motörhead, Chelsea Wolfe) ενώ το εξώφυλλο φιλοτέχνησε η Olia Pishchanska.

    Tracklisting:

    01. Ι Μean You Harm
    02. Mayhem in Blue
    03. Riders to Utopia
    04. Lost in Satan's Charms
    05. The Cannibal Tribe Came from the Sea
    06. How to Fly in Blackness



    Στο METAL HAMMER Οκτωβρίου που κυκλοφορεί από ΣΗΜΕΡΑ μπορείτε να διαβάσετε τα πάντα για το νέο πόνημα των Hail Spirit Noir, με εκτενέστατη συνέντευξη της μπάντας και την παρουσίαση του δίσκου.

    Οι Hail Spirit Noir παίζουν live για πρώτη φορά τη Παρασκευή 28 Οκτωβρίου (δηλαδή την ημέρα που ο δίσκος κυκλοφορεί επίσημα) στο Κύτταρο στα πλαίσια του Arcane Angels Fest στο πλάι των σπουδαίων Νορβηγών Virus, και των Turia (Ολλανδία), Drawn Into Descent (Βέλγιο) και Lubbert Das (Ολλανδία).