Thursday, 17 November 2016 16:50

OVERKILL: Πληροφορίες για το νέο δίσκο

Written by 
    OVERKILL: Πληροφορίες για το νέο δίσκο

    Όπως έχει γίνει γνωστό, στις 19 Φεβρουαρίου θα κυκλοφορήσει ο νέος δίσκος των Overkill με τίτλο “The Grinding Wheel” μέσω της Nuclear Blast. Παρακάτω μπορείτε να διαβάσετε τις απαραίτητες πληροφορίες.

    Την παραγωγή του album ανέλαβε ο πασίγνωστος Andy Sneap που έχει συνεργαστεί μεταξύ άλλων με τους Testament, τους Accept και τους Exodus. Αντίστοιχα δυνατό όνομα φιλοτέχνησε και το artwork, και συγκεκριμένα ο Travis Smith (Death, Nevermore, Opeth, Soilwork).

    Αναφορικά με τη μουσική κατεύθυνση του δίσκου, ο τεράστιος frontman Bobby “Blitz” Ellsworth δηλώνει: «Στο τέλος της μέρας, οι Overkill παραμένουν οι Overkill. Το χαρακτηριστικό μας είναι ο αναγνωρίσιμος ήχος που έχουν όλες οι κυκλοφορίες μας. Είμαστε πάντα οι Overkill, εδώ και τρεις δεκαετίες που υπάρχουμε. Επομένως, το “The Grinding Wheel” είναι ένας metal δίσκος που συνδυάζει τον thrash παλμό με λίγη μελωδία.»

    Το track listing του δίσκου είναι το εξής:

    01. Mean Green Killing Machine
    02. Goddamn Trouble
    03. Our Finest Hour
    04. Shine On
    05. The Long Road
    06. Let's All Go To Hades
    07. Come Heavy
    08. Red White And Blue
    09. The Wheel
    10. The Grinding Wheel

    Εδώ μπορείτε να ακούσετε το πρώτο δείγμα από το album, το “Our Finest Hour” που έχει κυκλοφορήσει και σε φυσική μορφή ως επτάιντσο από τις 4 Νοεμβρίου.