Tuesday, 22 November 2016 21:29

METALLICA: Νο. 1 στο Billboard 200 Chart σύμφωνα με προβλέψεις

Written by 
    METALLICA: Νο. 1 στο Billboard 200 Chart σύμφωνα με προβλέψεις

    Την Κυριακή 27 Νοεμβρίου θα δημοσιευθεί το Billboard 200 Chart με τους κορυφαίους σε πωλήσεις δίσκους αυτή την εβδομάδα, και σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των αρμόδιων, στην κορυφή θα βρεθεί το ολοκαίνουριο “Hardwired… to Self-Destruct” των Metallica, έχοντας πουλήσει περίπου 280 χιλιάδες αντίτυπα, λίγες ημέρες μετά την κυκλοφορία του.

    Αν οι προβλέψεις επαληθευτούν, οι Metallica θα βρεθούν για έκτη συνεχόμενη φορά στην κορυφή καθώς στο No. 1 έχουν φτάσει όλοι τους οι studio δίσκοι από το “Black Album” του 1991 ως το “Death Magnetic” του 2008. Στην περίπτωση μάλιστα που το “Hardwired… to Self-Destruct” βρεθεί πρώτο, οι θρύλοι από το Bay Area θα γίνουν η πρώτη μπάντα στην ιστορία των αμερικανικών charts που θα πετύχει ένα τέτοιο σερί.

    Υπενθυμίζουμε ότι με βασική αφορμή την κυκλοφορία του νέου δίσκου, το τρέχον τεύχος του Metal Hammer για τον μήνα Νοέμβριο κινείται στον αστερισμό των Metallica, οι οποίοι κοσμούν το εξώφυλλο. Στις σελίδες του εντύπου, φιλοξενούνται τα ίδια τα μέλη της μπάντας σε μια αναλυτική συνέντευξη στην οποία μιλούν για πληθώρα θεμάτων όπως η μουσική βιομηχανία στις μέρες μας, οι δυναμικές ανάμεσα στην τετράδα, η διαδικασία δημιουργίας του “Hardwired… to Self-Destruct” και φυσικά η ιδιαίτερη σχέση τους με τον ανεπανάληπτο Αρχηγό Lemmy στον οποίο έχουν αφιερώσει και το νέο κομμάτι, “Murder One”. Περισσότερα για το “Hardwired… to Self-Destruct”, στο επόμενο τεύχος του Metal Hammer. Μέχρι τότε, εδώ μπορείτε να δείτε όλα τα videos που γύρισε η μπάντα για το δίσκο, πραγματοποιώντας ένα γιγαντιαίο εγχείρημα.