Saturday, 26 November 2016 08:00

DEEP PURPLE: Τίτλος και teaser video για το νέο album

Written by 
    DEEP PURPLE: Τίτλος και teaser video για το νέο album

    Όπως έχει ανακοινωθεί, στις αρχές του 2017 θα κυκλοφορήσει ο νέος δίσκος των θρυλικών Deep Purple, τέσσερα χρόνια μετά από το “Now What?!” του 2013.

    Το album, που είναι το 20ο της μακράς και θεόρατης καριέρας τους θα έχει τον τίτλο “Infinite” και την παραγωγή του έχει επιμεληθεί ο σπουδαίος Bob Ezrin που έχει συνεργαστεί μεταξύ άλλων με ονόματα-μεγαθήρια όπως οι Pink Floyd, ο Alice Cooper, ο Peter Gabriel, οι Kansas και οι Kiss.

    Παρακολουθήστε εδώ το σύντομο teaser που αναρτήθηκε από τη μπάντα ως πρώτη μικρή γεύση από το “Infinite” που κυκλοφορεί μέσω της earMUSIC, με τους Deep Purple να έρχονται "φρέσκοι" ύστερα από την ένταξή τους στο Rock 'n' Roll Hall of Fame, που είχε καθυστερήσει αδικαιολόγητα για πάνω από 20 χρόνια..

    Ας θυμηθούμε και μια από τις τελευταίες καλές στιγμές της πρώτης περιόδου της μπάντας, και συγκεκριμένα από το live στο Budokan της Ιαπωνίας στις 15 Δεκεμβρίου του 1975 με τον εκπληκτικό και αδικοχαμένο Tommy Bolin στην κιθάρα. Το συγκεκριμένο show κυκλοφόρησε ολόκληρο το 2001 ως “This Time Around: Live in Tokyo '75” και τμηματικά ως “Last Concert in Japan” (1977) και στη συλλογή “Phoenix Rising” (2011).