Wednesday, 08 March 2017 18:54

MAYHEM: Αλλαγή ημερομηνίας στην Αθήνα + συναυλία στη Θεσ/νίκη

Written by 
    MAYHEM: Αλλαγή ημερομηνίας στην Αθήνα + συναυλία στη Θεσ/νίκη

    H συναυλία των Mayhem στην Αθήνα μεταφέρθηκε από τις 13 Απριλίου στην Παρασκευή 26 Μαΐου, στον ίδιο χώρο (Fuzz). Επιπροσθέτως, ανακοινώθηκε η συναυλία της μπάντας στη Θεσσαλονίκη, την Πέμπτη 25 Μαΐου στο Fix Factory of Sound. Υπενθυμίζουμε πως οι Νορβηγοί παίζουν ολόκληρο το θρυλικό τους album "De Mysteriis Dom Sathanas" για το οποίο ο τραγουδιστής τους, Attila, μιλάει στο Metal Hammer που κυκλοφορεί.

    ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ:

    ΝΕΑ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΤΩΝ MAYHEM ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ + ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΥΝΑΥΛΙΑΣ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ!
    Ένα τεχνικό πρόβλημα από τη μεριά του συγκροτήματος, μας αναγκάζει να μεταθέσουμε κατά λίγες εβδομάδες την, προγραμματισμένη για τις 13/4, συναυλία των Mayhem στην Αθήνα. Η νέα ημερομηνία τέλεσης είναι η Παρασκευή 26/5, πάντα στο Fuzz Live Music Club. Τα εισιτήρια που έχουν ήδη διατεθεί ισχύουν κανονικά. Ζητούμε συγγνώμη για την όποια ταλαιπωρία, ιδίως από τη στιγμή που υπάρχει τεράστια ανταπόκριση από το κοινό.
    Αυτή ακριβώς είναι που μας οδηγεί στο να προσθέσουμε μία ακόμα συναυλία για τους Mayhem στην Ελλάδα, γεγονός που πιστεύουμε πως θα χαροποιήσει τους οπαδούς τους παρά τη μικρή καθυστέρηση στην άφιξή τους. Οι Νορβηγοί πρωτοπόροι του black metal θα εμφανιστούν μία ημέρα νωρίτερα, την Πέμπτη 25/5, στο Fix Factory of Sound, στη Θεσσαλονίκη.

    Περισσότερα για τους Mayhem και το album-ορόσημο του '90s black metal, "De Mysteriis Dom Sathanas", σε μία εκτενέστατη συνέντευξη του Attila Csihar στο τρέχον Metal Hammer.