Friday, 12 May 2017 13:36

ΣΠΥΡΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ (ex-AENAON) feat. ΝΑΤΑΛΙΑ ΡΑΣΟΥΛΗ: «Υγρός Ψαλμός» (νέο lyric video)

Written by 
    ΣΠΥΡΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ (ex-AENAON) feat. ΝΑΤΑΛΙΑ ΡΑΣΟΥΛΗ: «Υγρός Ψαλμός» (νέο lyric video)

    Στα τέλη του 2017 αναμένεται να κυκλοφορήσει η πρώτη δισκογραφική δουλειά του Σπύρου Αποστόλου, πρώην μπασίστα των εκπληκτικών Aenaon. Παρακάτω μπορείτε να πάρετε μια γεύση με το lyric video για το τραγούδι «Υγρός Ψαλμός».

    Το τραγούδι που κινείται σε σκοτεινά και πειραματικά μονοπάτια, μπολιάζεται με τη συμμετοχή μιας εξαιρετικής τραγουδίστριας. Ο λόγος για την Ναταλία Ρασούλη, η οποία αγαπήθηκε από την κοινότητά μας μέσω της οικογένειας των Septicflesh και των Chaostar καθώς συμμετείχε ως soprano στα “Ophidian Wheel” (1997), “The Eldest Cosmonaut” (EP, 1998), “A Fallen Temple” (1998) και “Sumerian Daemons” (2003) των πρώτων και στα “Chaostar” (2000) και “Threnody” (2001) των δεύτερων.

    Τους στίχους του κομματιού υπογράφει ο Απόστολος Καμακάς ενώ το line up της ηχογράφησης συμπληρώνεται από τους: Σπύρο Χαρμάνη (κιθάρα / μεταλλόφωνο), Λάμπρο Ζαφειρόπουλο (τύμπανα) και Ανέστη Κουρδή (μπάσο). Οι ηχογραφήσεις πραγματοποιήθηκαν στο Underhouse Studio στο Βόλο από το Σπύρο Χαρμάνη και το Λάμπρο Ζαφειρόπουλο ενώ το mastering εγινε στο Crown Audio Conspiracies στα Ιωάννινα από τον Αχιλλέα Καλαντζή (Aenaon, Varathron).

    Υπεύθυνος για τη δημιουργία του lyric video είναι ο Στράτος Κουντουράς.