Wednesday, 06 September 2017 02:35

THE HAUNTED: “Monuments” (νέο lyric video)

Written by 
    THE HAUNTED: “Monuments” (νέο lyric video)

    Από τις 25 Αυγούστου βρίσκεται σε κυκλοφορία μέσω της Century Media το νέο, ένατο studio album των Σουηδών The Haunted με τίτλο “Strength in Numbers”.

    Εδώ μπορείτε να ακούσετε το τραγούδι “Monuments” που κλείνει τον δίσκο, μαζί με το lyric video που το συνοδεύει.

    Με αφορμή το “Strength in Numbers”, οι The Haunted φιλοξενούνται στο Metal Hammer Σεπτεμβρίου που κυκλοφορεί. Στις σελίδες του εντύπου συνομιλούμε με τον κιθαρίστα και ιδρυτικό μέλος, Patrick Jensen ο οποίος μας μιλά με ενθουσιασμό για το νέο δισκογραφικό βήμα των Σουηδών και μας δίνει μια πλήρη εικόνα πίσω από όλες τις πτυχές του album και της εν γένει λειτουργίας της μπάντας, η οποία δείχνει να αναγεννήθηκε μετά από μια περίοδο δοκιμασίας, κάτι που αποδεικνύεται και από τη νέα κυκλοφορία. Στο τμήμα των δισκοκριτικών, θα βρείτε και την άποψή μας για τον δίσκο.

    Παρακάτω, θυμόμαστε τα προηγούμενα τραγούδια που έχουν δημοσιευτεί από το “Strength in Numbers” με τα video clips για τα “Brute Force”, “Spark” και “Preachers of Death”. Παραγωγός του δίσκου είναι ο Russ Russell (Napalm Death, Dimmu Borgir, The Exploited) με τις ηχογραφήσεις να πραγματοποιούνται στα Parlour Studios στο Kettering της Αγγλίας. Το εξώφυλλο σχεδίασε ο επί σειρά ετών συνεργάτης των The Haunted, Andreas Pettersson.

    Track listing:

    01. Fill the Darkness With Black
    02. Brute Force
    03. Spark
    04. Preachers of Death
    05. Strength in Numbers
    06. Tighten the Noose
    07. This Is the End
    08. The Fall
    09. Means to an End
    10. Monuments