Thursday, 21 September 2017 19:32

WARREL DANE: Νέος δίσκος το 2018

Written by 
    WARREL DANE: Νέος δίσκος το 2018

    Εννέα χρόνια έχουν περάσει από το επιτυχημένο “Praises to the War Machine”, του πρώτου solo δίσκου του τεράστιου Warrel Dane (Sanctuary, ex-Nevermore).

    Μέσα στο πρώτο εξάμηνο της επόμενης χρονιάς, θα κυκλοφορήσει ο διάδοχός του, με τίτλο “Shadow Work”, μέσω της Century Media.

    Ο δίσκος ηχογραφείται αυτή τη στιγμή με παραγωγό τον πασίγνωστο Roy Z (Bruce Dickinson, Halford, Helloween) και σύμφωνα με το δελτίο τύπου της εταιρίας, θα έχει πολλές σκοτεινές γοτθικές επιρροές, ξεφεύγοντας από το metal, και το κέντρο των περίπλοκων συνθέσεων θα είναι, φυσικά, τα άκρως αναγνωρίσιμα φωνητικά του Wally.

    Το line up αποτελείται από τους Johnny Moraes, Thiago Oliveira (κιθάρες), Fabio Carito (μπάσο) και Marcus Dotta (τύμπανα) οι οποίοι παίζουν με τον Dane από το 2014 και συμμετείχαν στις πρόσφατες περιοδείες του, μεταξύ αυτών και η επετειακή για τα 15 χρόνια από την κυκλοφορία του εκπληκτικού “Dead Heart in a Dead World” των Nevermore.

    Μέχρι να ακούσουμε κάτι από το “Shadow Work”, θυμόμαστε το “Praises…” καθώς και το πρόσφατο “Inception” των Sanctuary, με τα pre-“Refuge Denied” demos.