Friday, 09 March 2018 13:52

JUDAS PRIEST: “Spectre” (νέο video clip)

Written by 
    JUDAS PRIEST: “Spectre” (νέο video clip)

    Το Metal Hammer Μαρτίου που κυκλοφορεί τιμά τους Judas Priest, οι οποίοι σήμερα εξαπέλυσαν έναν ακόμη εξαιρετικό δίσκο, το “Firepower”. Ο Rob Halford, η μορφή πίσω από το μικρόφωνο των Metal Gods, μας παραχώρησε μία αποκλειστική συνέντευξη όπου μιλάει για τα πάντα. Τη νοοτροπία των Judas Priest σήμερα, για το show τους στο Rockwave και σχολιάζει τις παλιές και τις νέες μπάντες στα μουσικά χωράφια που μας αφορούν.

    Τώρα, στη δημοσιότητα έδωσαν ακόμη ένα video clip για το κομμάτι “Spectre” και μπορείτε να το δείτε εδώ:

    Ο δίσκος ηχογραφήθηκε με παραγωγούς τον πολυσχιδή Andy Sneap και τον βετεράνο Tom Allom που συνέδεσε το όνομά του με όλες τις μνημειώδεις κυκλοφορίες των Judas Priest από το "Unleashed in the East" του 1979 ως το "Ram It Down" του 1988.

    Ο Rob Halford κοσμεί και το εξώφυλλο του εντύπου:

    Επιπλέον, το “Firepower” είναι και ο Δίσκος του Μήνα:

    Στα πλαίσια της περιοδείας για την προώθηση του "Firepower", οι Priest επισκέπτονται ξανά τη χώρα μας. Πιο συγκεκριμένα οι Metal Gods εμφανίζονται ως headliners του Rockwave Festival την Πέμπτη 19 Ιουλίου. Την επομένη, Παρασκευή 20 Ιουλίου, το πρώτο όνομα του festival θα είναι οι Iron Maiden. Όλα όσα χρειάζεται να ξέρετε για το ισοπεδωτικό διήμερο θα τα βρείτε εδώ.