Monday, 12 March 2018 18:01

JUDAS PRIEST: Γράψε τη δική σου φράση με τους χαρακτήρες του λογότυπου του “Firepower”

Written by 
    JUDAS PRIEST: Γράψε τη δική σου φράση με τους χαρακτήρες του λογότυπου του “Firepower”

    Μετά την κυκλοφορία της νέας τους δισκογραφικής δουλειάς, “Firepower”, οι Judas Priest έκαναν ακόμη μία κίνηση που θα ευχαριστήσει και θα διασκεδάσει τους χιλιάδες fans τους.

    Δίνουν σε όλους τους οπαδούς τη δυνατότητα να φτιάξουν το όνομά τους σαν το λογότυπο του album μέσω ενός site που δημιούργησαν.

    Το “Firepower” κυκλοφόρησε στις 9 Μαρτίου μέσω της Epic και περισσότερο για τον δίσκο θα βρείτε στο Metal Hammer Μαρτίου, όπου αποτελεί Δίσκο του Μήνα.

    Επιπλέον, στο έντυπο μπορείτε να διαβάσετε μία αποκλειστική συνέντευξη της μορφής πίσω από το μικρόφωνο των Metal Gods, Rob Halford, ο οποίος μιλάει για τα πάντα: τη νοοτροπία της μπάντας σήμερα, τη συναυλία τους στο Rockwave και σχολιάζει παλιές και νέες μπάντες στα μουσικά χωράφια που μας αφορούν.

    Επιπλέον, ο θρυλικός Halford κοσμεί και το εξώφυλλο του τεύχους Μαρτίου:

    Στο πλαίσιο της περιοδείας για την προώθηση του "Firepower", οι Priest επισκέπτονται ξανά τη χώρα μας. Πιο συγκεκριμένα οι Metal Gods εμφανίζονται ως headliners του Rockwave Festival την Πέμπτη 19 Ιουλίου. Την επομένη, Παρασκευή 20 Ιουλίου, το πρώτο όνομα του festival θα είναι οι Iron Maiden. Όλα όσα χρειάζεται να ξέρετε για το ισοπεδωτικό διήμερο θα τα βρείτε εδώ.

    Εδώ μπορείτε να ακούσετε όσα κομμάτια έχουν δοθεί στη δημοσιότητα: