Saturday, 05 May 2018 04:03

GUNS N’ ROSES: Επανακυκλοφορούν το “Appetite for Destruction” σε box set έκδοση – Ακούστε ένα ακυκλοφόρητο τραγούδι

Written by 
    GUNS N’ ROSES: Επανακυκλοφορούν το “Appetite for Destruction” σε box set έκδοση – Ακούστε ένα ακυκλοφόρητο τραγούδι

    31 χρόνια έχουν περάσει από την κυκλοφορία του μυθικού ντεμπούτου LP των Guns N’ Roses με τίτλο “Appetite for Destruction”.

    Στις 29 Ιουνίου, η μπάντα μέσω της Universal Music Group κυκλοφορεί μια πλούσια επανέκδοση υπό το γενικό τίτλο “Appetite for Destruction: Locked N’ Loaded” η οποία εκτός από μια remastered έκδοση του δίσκου, θα περιλαμβάνει και πολύ πλούσιο bonus υλικό.

    Συνολικά, η έκδοση θα αποτελείται από 73 εκτελέσεις, εκ των οποίων οι 49 είναι ακυκλοφόρητες μέχρι σήμερα. Πιο συγκεκριμένα, στο “Locked N’ Loaded” βρίσκουμε δύο ακυκλοφόρητα τραγούδια τα “Shadow of Your Love” του οποίου το lyric video μπορείτε να παρακολουθήσετε παρακάτω, και “Move to the City” το οποίοηχογραφήθηκε κατά τα sessions του “GN’R Lies”, δύο ανολοκλήρωτα jams, τα “The Plague” και “New York Tune”, πρώιμες demo εκδόσεις από τα Sound City Studios όπου γράφτηκε το “Appetite…” (μεταξύ αυτών και η πρωτόλεια έκδοση του “November Rain” από το 1986) με τον παραγωγό Mike Clink, ορισμένες από τις διασκευές της μπάντας (μεταξύ αυτών εκείνες στο "Heartbreak Hotel" του Elvis Presley, στο “Mama Kin” των Aerosmith και το “Whole Lotta Rosie” των AC/DC) το live EP “Live ?!*@ Like A Suicide" καθώς και τα b-sides και όλα τα video clips του δίσκου, μαζί με το ακυκλοφόρητο για το “It’s So Easy”.

    Την κυκλοφορία κλείνει ένα βιβλίο 96 σελίδων όπου συμπεριλαμβάνεται σπάνιο φωτογραφικό υλικό από τη συλλογή του ίδιου του Axl Rose.

    Εδώ μπορείτε να δείτε δύο unboxing videos καθώς και φωτογραφίες του “Locked N’ Loaded”, που έρχεται σε ένα box set που θυμίζει σύνθετο έπιπλο με δισκοθήκη.

     

    Θυμόμαστε επίσης και ορισμένα από τα κλασικά και ανεπανάληπτα τραγούδια της αυθεντικής έκδοσης του “Appetite for Destruction”.