Wednesday, 30 May 2018 23:02

ROTTING CHRIST: Πληροφορίες για τον επερχόμενο δίσκο τους

Written by 
    ROTTING CHRIST: Πληροφορίες για τον επερχόμενο δίσκο τους

    Οι Rotting Christ έχουν μπει στο στούντιο για να ξεκινήσουν τις ηχογραφήσεις της επόμενης δισκογραφικής τους δουλειάς, η οποία αναμένεται να δοθεί στην κυκλοφορία στις αρχές του επόμενου έτους μέσω της Season of Mist.

    Η παραγωγή του δίσκου θα γίνει από τον τραγουδιστή Σάκη Τόλη και ο Jens Borgen (Kreator, Dimmu Borgir, Amon Amarth) θα αναλάβει για ακόμη μία φορά τη μίξη και το mastering.

    Σχετικά με το νέο album ο Σάκης αναφέρει: «Μετά από περίπου δύο χρόνια που βρισκόμασταν στον δρόμο, προωθώντας και υποστηρίζοντας τον τελευταίο μας δίσκο "Rituals", έφτασε η στιγμή να δημιουργήσουμε τον διάδοχό του. Πρόκειται για ένα πόνημα το οποίο είναι εμπνευσμένο από τις έντονες ανησυχίες ενός καλλιτέχνη μέσα σ' αυτά τα δύο χρόνια και φαίνεται πως θα φανερώνει τις πιο σκοτεινές και απόκοσμες επιρροές μας σ' ολόκληρη την καριέρα μας! Σας ευχαριστούμε πραγματικά για την υποστήριξη όλα αυτά τα χρόνια. Δεν θα σας απογοητεύσουμε!».

     

    Στο Metal Hammer Μαΐου που θα κυκλοφορεί για λίγες ακόμη μέρες, μπορείτε να διαβάσετε μία εκτενή συνέντευξη, όπου ο Σάκης εξιστορεί όλα τα γεγονότα στη Γεωργία (σ.σ. όπου συνελήφθησαν για τρομοκρατία), τον τρόπο με τον οποίο οι bandmates τους καθώς και οι υγιώς σκεπτόμενοι άνθρωποι της χώρας έδωσαν τέλος στην ταλαιπωρία ενώ δεν παραλείπει να σχολιάσει την αντίδραση των mainstream ΜΜΕ της χώρας μας στην όλη περιπέτεια της μπάντας, καθώς και να παρουσιάσει την άποψή του για την κοινωνική κατάσταση παγκοσμίως.

    Με βασική αφορμή τις εμπειρίες που έχουν συλλέξει όλα αυτά τα χρόνια, ο frontman της μπάντας, Σάκης Τόλης μαζί με τον συγγραφέα Dayal Patterson (“Black Metal: Evolution of the Cult”, “The Cult Never Dies vol. One” και “Into the Abyss”), έγραψαν τη βιογραφία του σπουδαίου σχήματος με τίτλο “Non Serviam: The Official Story of Rotting Christ”. Το βιβλίο θα κυκλοφορήσει μέσω του εκδοτικού οίκου Cult Never Dies.