Wednesday, 20 June 2018 16:03

CHRIS CORNELL: Η κόρη του τον τιμά δημοσιεύοντας μία παλιά τους διασκευή στο “Nothing Compares 2 U”

Written by 
    CHRIS CORNELL: Η κόρη του τον τιμά δημοσιεύοντας μία παλιά τους διασκευή στο “Nothing Compares 2 U”

    Η κόρη του Chris Cornell (Soundgarden), Toni, τιμά τον πατέρα της που απεβίωσε τον Μάιο του περασμένου έτους, δημοσιοποιώντας μία διασκευή στο κομμάτι του Prince, “Nothing Compares 2 U” τα οποίο είχαν ηχογραφήσει παλιότερα.

    Τη διασκευή συνοδεύει με μερικά συγκινητικά λόγια, ανάμεσα στα οποία το 13χρονο κορίτσι τον ευχαριστεί για την υποστήριξη που της έδωσε όσο ζούσε:

    «Μπαμπά σε αγαπάω και μου λείπεις. Ήσουν ο καλύτερος πατέρας που θα μπορούσε να ζητήσει κάποιος. Η σχέση μας ήταν ιδιαίτερη και ήσουν πάντοτε εκεί για μένα. Μου έδινες κουράγιο τις στιγμές που δεν είχα. Πίστεψες σε μένα όταν δεν το έκανα εγώ η ίδια. Η αγάπη σου μου λείπει κάθε μέρα».

    «Αυτή η ηχογράφηση που κάναμε μαζί ήταν μία σημαντική και καταπληκτική εμπειρία για μένα. Τίποτα δεν συγκρίνεται με σένα».

    Η μητέρα της Toni, Vicky Cornell, κοινοποίησε τη δημοσίευση της κόρης της, γράφοντας και η ίδια μερικά λόγια:

    «Είμαι πολύ περήφανη που το μικρό μου κορίτσι βρήκε το θάρρος και κοινοποίησε κάτι τέτοιο. Το βρήκε πέρσι στα αρχεία του πατέρα της λίγο μετά τον θάνατό του. Ποτέ δεν ξέρεις τι θα φέρει η ζωή και το σημαντικότερο είναι πώς ζούμε την κάθε μέρα μας».