Wednesday, 26 September 2018 04:59

CHRIS CORNELL: “When Bad Does Good” (νέο lyric video)

Written by 
    CHRIS CORNELL: “When Bad Does Good” (νέο lyric video)

    Στις 16 Νοεμβρίου κυκλοφορεί η πρώτη μετά θάνατον δισκογραφική δουλειά του σπουδαίου Chris Cornell ο οποίος έφυγε αναπάντεχα από τη ζωή πέρσι το Μάιο.

    Ο λόγος για το compilation album “Chris Cornell” το οποίο θα βρεθεί στα δισκάδικα μέσω της UMe ύστερα από πρωτοβουλία της συζύγου του Αμερικανού frontman, Vicky. Εδώ μπορείτε να ακούσετε ένα τραγούδι από αυτό, το ακυκλοφόρητο “When Bad Does Good” μαζί με το lyric video που το συνοδεύει.

    Το compilation αποτελείται από μια συλλογή σπουδαίων στιγμών τόσο της προσωπικής καριέρας του Chris Cornell όσο και της πορείας του με τους Soundgarden και τους Audioslave. Μεταξύ των formats βρίσκεται και ένα box set με 4 CDs, 1 DVD και 7 βινύλια, με 11, συνολικά, ακυκλοφόρητα τραγούδια και liner notes από τους bandmates του Chris Cornell, Kim Thayil, Matt Cameron (στους Soundgarden), Tom Morello (στους Audioslave), τον προσωπικό του φίλο Mike McCready (Pearl Jam) και τον παραγωγό Brendan O’ Brien. Τη δημιουργική διεύθυνση του όλου εγχειρήματος έχει ο επίσης προσωπικός φίλος του Cornell και μπασίστας των Pearl Jam, Jeff Ament. Σε αυτό το link μπορείτε να δείτε με λεπτομέρειες τα περιεχόμενα του box set και όλων των υπολοίπων εκδόσεων.