Sunday, 02 September 2018 18:07

MONSTROSITY: “Radiated” (νέο τραγούδι)

Written by 
    MONSTROSITY: “Radiated” (νέο τραγούδι)

    Οι Monstrosity από τη Φλόριντα των ΗΠA επιστρέφουν 11 χρόνια μετά με νέα δισκογραφική δουλειά, η οποία θα κυκλοφορήσει τον Σεπτέμβριο μέσω της Metal Blade Records.

    Πιο συγκεκριμένα, ο δίσκος τιτλοφορείται “The Passage of Existence” και η ημερομηνία κυκλοφορίας του είναι η 7η του Σεπτέμβρη. Στη δημοσιότητα δόθηκε το τρίτο single του δίσκου “Radiated” και μπορείτε να το ακούσετε παρακάτω.

    Τα ντραμς ηχογραφήθηκαν στα Audiohammer Studios με τον βετεράνο παραγωγό Jason Suecof (The Black Dahlia Murder, Trivium, Whitechapel), ενώ τα έγχορδα στα Ascension Sound. Τα φωνητικά του δίσκου ηχογραφήθηκαν στα Redneck Studios των Obituary.

    Η παραγωγή του δίσκου έγινε από τον Mark Lewis (Megadeth).

    Ο ντράμερ της μπάντας, Lee Harrison σχετικά με το νέο album δήλωσε: «Αρχικά, σας παρουσιάζω το αριστούργημα των αριστουργημάτων στον κόσμο των Monstrosity. Αυτός ο δίσκος απαιτεί μία δίκαιη αντιμετώπιση και σας ζητώ, ως ακροατές, να ανταποκριθείτε. Μην τον βάλετε να παίξει σε ένα φθηνό ράδιο ή σε μικροσκοπικά ακουστικά. Αυτό το album δημιουργήθηκε για να παιχτεί δυνατά. Κάντε αυτή τη χάρη στον εαυτό σας και για αυτές τις λίγες φορές που θα το ακούσετε».

    Ακούστε εδώ τα υπόλοιπα δύο κομμάτια που έχουν δοθεί στη δημοσιότητα:

     

    Track listing

    1. Cosmic Pandemia
    2. Kingdom Of Fire
    3. Radiated
    4. Solar Vacuum
    5. The Proselygeist
    6. Maelstrom
    7. Eyes Upon The Abyss
    8. Dark Matter Invocation (limited digi-CD bonus)
    9. The Hive
    10. Eternal Void (limited digi-CD bonus)
    11. Century
    12. Slaves To The Evermore