Monday, 10 September 2018 00:50

METALLICA: Όλες οι λεπτομέρειες για την επετειακή επανέκδοση του “…And Justice for All”

Written by 
    METALLICA: Όλες οι λεπτομέρειες για την επετειακή επανέκδοση του “…And Justice for All”

    Φέτος το μνημειώδες “…And Justice for All”, το 4ο full length album των Metallica συμπληρώνει 30 χρόνια κυκλοφορίας και η μπάντα τα γιορτάζει με μια χορταστική επανέκδοση που θα βρεθεί στα δισκάδικα στις 2 Νοεμβρίου μέσω της Blackened Recordings.

    Ο δίσκος έχει περάσει από remaster υπό τον παραγωγό Greg Fidelman (παραγωγός και του προπέρσινου εξαιρετικού “Hardwired… to Self-Destruct”) και θα είναι διαθέσιμος στις εξής εκδόσεις: διπλό LP 180 γραμμαρίων, κασέτα, απλό CD, 3πλο CD (Expanded Edition) και σε ένα Limited Edition Deluxe Box Set, με τα τρία τελευταία formats να είναι διαθέσιμα και για download.

    Η expanded έκδοση θα περιλαμβάνει ακυκλοφόρητα demos, rough mixes και ακυκλοφόρητες live εκτελέσεις, καθώς και ένα booklet με ακυκλοφόρητες φωτογραφίες από τον μετρ Ross Halfin. Η περιορισμένη έκδοση θα περιλαμβάνει το remastered διπλό βινύλιο, ένα picture disc με το single του “One”, 3πλό βινύλιο με τη θρυλική συναυλία στο Seattle το 1989 (με τον Greg Fidelman να επιμελείται το remix), 11 CDs και 4 DVDs με σπάνιο και ακυκλοφόρητο υλικό από το προσωπικό αρχείο των μελών, 4 ραφτά, ένα εικαστικό έργο από το γνωστό καλλιτέχνη Brian “Pushead” Schroeder ο οποίος σχεδίασε το εξώφυλλο του δίσκου το 1988, ένα αναμνηστικό από την περιοδεία κι ένα βιβλίο 120 σελίδων με φωτογραφίες και προσωπικές ιστορίες απ’ όσους έζησαν την εποχή του “…And Justice for All” εκ των έσω.

    Αναλυτικότερα τα περιεχόμενα της κάθε έκδοσης βρίσκονται στην επίσημη ιστοσελίδα των Metallica. Εδώ μπορείτε να δείτε ένα video με τον Kirk Hammett να παρουσιάζει το box set.

    Υπενθυμίζουμε ότι το “…And Justice for All” παρουσιάστηκε εκτενώς στο συλλεκτικό αφιέρωμα του Metal Hammer Αυγούστου, που εστιάστηκε στο 1988 και όλες τις εκπληκτικές κυκλοφορίες που χάρισε στη μουσική που παρακολουθούμε.