Tuesday, 11 September 2018 22:30

SATAN: Ακούστε ολόκληρο το νέο album, “Cruel Magic”

Written by 
    SATAN: Ακούστε ολόκληρο το νέο album, “Cruel Magic”

    Εδώ και λίγες ημέρες κυκλοφορεί μέσω της Metal Blade ο νέος δίσκος των NWOBHM θρύλων, Satan, με τίτλο “Cruel Magic”.

    Εδώ μπορείτε να ακούσετε ολόκληρο το δίσκο από την LP έκδοση, που παρουσιάστηκε μέσω streaming στο κανάλι της δισκογραφικής στο YouTube.

    Με αφορμή την κυκλοφορία του δίσκου, οι Satan και συγκεκριμένα ο κιθαρίστας και εκ των ιδρυτικών μελών, Russ Tippins, μιλά στο Metal Hammer Σεπτεμβρίου που κυκλοφορεί, σε μια αναλυτική συνέντευξη όπου παρουσιάζει όλες τις λεπτομέρειες πίσω από το “Cruel Magic”, αναφέρεται στη χημεία του με τον έτερο axeman, Steve Ramsey (Skyclad, επίσης ιδρυτικό μέλος των Satan) και σχολιάζει το θέμα της δικαιοσύνης και της αδικίας που μονοπωλεί τα εξώφυλλα των Satan. Τέλος δεν παραλείπει να ταξιδέψει και στο παρελθόν και τη χρυσή εποχή του NWOBHM, όταν και κυκλοφόρησε το μνημειώδες ντεμπούτο της μπάντας, “Court in the Act”. Στο τμήμα των δισκοκριτικών, θα βρείτε και την παρουσίαση του πολύ καλού δίσκου.

    Παρακάτω θυμόμαστε το video clip για το “The Doomsday Clock” που ήταν το πρώτο single από το “Cruel Magic”. Ο δίσκος ηχογραφήθηκε στο First Avenue Studio με ηχολήπτη τον Dave Curle και υπεύθυνο για τη μίξη τον Dario Mollo.

    Track listing:

    01. Into The Mouth Of Eternity
    02. Cruel Magic
    03. The Doomsday Clock
    04. Legions Hellbound
    05. Ophidian
    06. My Prophetic Soul
    07. Death Knell For A King
    08. Who Among Us
    09. Ghosts Of Monongah
    10. Mortality