Wednesday, 28 November 2018 17:58

ROTTING CHRIST: “Fire, God and Fear” (νέο lyric video)

Written by 
    ROTTING CHRIST: “Fire, God and Fear” (νέο lyric video)

    Στις 15 Φεβρουαρίου, όπως έχει ανακοινωθεί, κυκλοφορεί μέσω της Season of Mist ο 13ος full length δίσκος των Rotting Christ με τίτλο “The Heretics”.

    Εδώ παίρνουμε μια πρώτη γεύση με το τραγούδι “Fire, God and Fear” και το lyric video που το συνοδεύει. Δημιουργός του video είναι ο Μάνθος Στεργίου (Tardive Dyskinesia) για λογαριασμό της Manster Design, ενώ το τραγούδι ξεκινά με το ρητό του Βολταίρου: “Those who can make you believe absurdities-can make you commit atrocities”.

    Οι ηχογραφήσεις του δίσκου πραγματοποιήθηκαν στο Pentagram Studio υπό τον κιθαρίστα της μπάντας, Γιώργο Εμμανουήλ, με τον frontman Σάκη Τόλη να αναλαμβάνει το ρόλο του παραγωγού. Η μίξη και το mastering πραγματοποιήθηκαν στο Fascination Street Studio στη Σουηδία από τους Jens Bogren και Tony Lindgren αντίστοιχα. Το εξώφυλλο είναι έργο του Μάξιμου Μανώλη

    Υπενθυμίζουμε ότι τον άλλο μήνα, στο Metal Hammer Δεκεμβρίου, σε ένα αναλυτικό θέμα που αφορά στους Rotting Christ θα διαβάσετε τις εντυπώσεις μας από το preview του “The Heretics” καθώς και τις πρώτες σκέψεις του Σάκη Τόλη σχετικά με το δίσκο.

    Track listing:

    01. In The Name of God
    02. Vetry Zlye (Ветры злые)
    03. Heaven and Hell and Fire
    04. Hallowed Be Thy Name
    05. Dies Irae
    06. I Believe (ΠΙΣΤΕΥΩ)
    07. Fire God And Fear
    08. The Voice of the Universe
    09. The New Messiah
    10. The Raven