Sunday, 16 December 2018 19:40

OVERKILL: “Last Man Standing” (νέο lyric video)

Written by 
    OVERKILL: “Last Man Standing” (νέο lyric video)

    Στο 19ο LP τους έχουν φτάσει οι thrash μάστορες απ’ το New Jersey, Overkill. Ο δίσκος έχει τίτλο “The Wings of War” και θα κυκλοφορήσει στις 22 Φεβρουαρίου μέσω της Nuclear Blast.

    Εδώ παίρνουμε μια πρώτη γεύση με το εναρκτήριο “Last Man Standing” και το lyric video που το συνοδεύει.

    Το “The Wings of War” που είναι το δισκογραφικό ντεμπούτο του Jason Bittner (Flotsam and Jetsam) ως drummer των Overkill ηχογραφήθηκε στο Gear Recording Studio του New Jersey, το SKH Studio της Florida και τα Jrod Productions με την ηχοληψία να αναλαμβάνουν ο μπασίστας D.D. Verni και ο κιθαρίστας Dave Linsk. Υπεύθυνη για την παραγωγή είναι η ίδια η μπάντα ενώ ο Chris “Zeuss” Harris ανέλαβε τη μίξη και το mastering του υλικού. Το εξώφυλλο είναι έργο του πασίγνωστου Travis Smith.

    Ο τραγουδιστής Bobby “Blitz” Ellsworth δήλωσε: «Περάσαμε υπέροχα δημιουργώντας το “The Wings of War”. Ήταν κάτι παλιό που ξανάνιωσε καθώς άλλαξε η χημεία μας με την προσθήκη του Jason Bittner. Ήμουν περίεργος από την αρχή για το τελικό αποτέλεσμα. Νομίζω πως αυτό που καταφέραμε είναι μια νέα, αναβαθμισμένη εκδοχή των Overkill που αγκαλιάζει αυτή τη νέα χημεία και μεταφέρει τις ρίζες μας στο παρόν. Η νέα φόρμουλα παρήγαγε όχι μόνο ωμή δύναμη αλλά και περισσότερα σημεία με μελωδίες άρα όλοι κερδίζουν. Το κλειδί δεν είναι μόνο να σε ενδιαφέρει η αλλαγή αλλά να γίνεσαι κομμάτι της. Και θα σας πω ένα πράγμα. Συνεχίζει να είναι καταπληκτικό να κάνουμε δίσκους ως Overkill

    Track listing:

    01. Last Man Standing
    02. Believe In The Fight
    03. Head Of A Pin
    04. Bat Shit Crazy
    05. Distortion
    06. A Mother's Prayer
    07. Welcome To The Garden State
    08. Where Few Dare To Walk
    09. Out On The Road-Kill
    10. Hole In My Soul